|
merhaba turgut,
biz ofiste kullandigimiz makine konfigrasyonu su;
Islemci: p3 550 Mhz
Bellek: 512 Mb
Ekran Karti: 64 Mb
ve bu makinelerle profesyonel calisma cikarmak durumundayiz. daha 2 ay oncesine kadar da windows 98 SE isletim sistemi ile calisiyorduk, ki basa bela ayni anda 3d ile autocad acik calisamazsin, internet ile 3d acik calisamazsin. kisaca 3d aciksa yaninda baska hic birsey acamiyoduk. acarsan ya mavi ekran ya da ekran karti window lar arasi gecisleri regenerate edemiyodu. simdi ise windows xp professional kullaniyoruz. gayet memnunuz. butun bunlari niye mi yazdim?
bence amatorce 3d ile ugrasacak birisi icin senin bahsettigin konfigrasyon, harika. ki biz profesyonelce ugrasanlar bile bahsettigin konfigrasyonu ofisimizde kullanamiyoruz. patron idare edin diyor. isletim sistemi olarak da xp professional bence en iyisi cunku bu nt tabanli bir sistem oldugu icin multiple session yani ayni anda bircok 3d dosyasi acmana izin veriyor.(gerci win2000 de veriyor ama win xp pro en yenisi ve bir is makinesi ortami olusturuyor.) bi an evvel 3d calismalara basla. fazladan da masraf etme. zaten sen elindeki bilgisayarin sinirlarini zorlayabilene kadar 1-1,5 yil gececektir. yeni bilgisayara verecegin para bosa gitmesin. 2 yil sonra son model bir konfigrasyon alirsin.
umarim yardimci olabilmisimdir. cg mimar bulusmasinda gorusmek umuduyla.
saygilar
|