|
Ufak fikirleri olan, çoğunuza göre yaşı da ufak olan bir mimar adayı olarak benim de bu konuda söylemek istediklerim var; bazı konu başlıkları altında yöneticilerimizin bazı kullanıcılara fazla sert davrandığı kanısındayım. Efendim, bu forumu kurduğunuz için ne kadar minnettar olduğumu belirtmeme gerek yok ama ortada bir gerçek var ki, yanlışı ile doğrusu ile kullanıcılar olmadan, nasıl yöneticiler olmadan olmazsa bu ortamı sağlamak fiziksel olarak imkansızdır. Sayın Yöneticiler, haklı olarak kalitesini kontrol ettiğiniz ve yine haklı olarak bu kaliteyi korumak için kullanıcıları eğitircesine eleştirmeniz sizin yapmanız gereken bir eylemdir. Ufak fikirleri olan, dili belkide yeterince gelişmemiş bir insan olarak anlatmaya çalıştığım şey; kendini ifade etmekte zaten zorlanan, düşünmemeye ve okumamaya artarak daha fazla ilgi duyan halkımızın, oluşturduğunuz bu forumda buluşan kısmının ( belirli bir kısım ) kendini ifade etmesine ve en azından okumasına korkutarak mani olmamanızı istiyorum. Türkçe'yi düzgün kullanmak ve düzgün kullandırtmak amacı ile çabalarınızı destekliyor ve saygı duyuyorum ama lütfen bu forumu en az sizin kadar hayatta tutan kullanıcıları korkutmayın, bunu söyleme sebebim şu anda bu yazıyı yazarken tedirgin ve isteksiz olmam, bazı konularda yazdıklarımı son anda ani bir kararla defalarca silmemdir. Son olarak, korkum; sizler gibi yaptığı işin farkında ve donanımlı insanların bu ufak ifade karşısında tepki göstererek; beğenmeyen katlanmak zorunda değil gibi bir yakşalım içinde bulunmanızdır. Yaşattığınız bu ortam sadece sizin değil hepimizindir, kurallara uyuldukça. Teşekkür ederim, umarım haddimi aşmamışımdır.
En son rtheme tarafından düzenlendi : 31-05-2008 18:56
|