Tüm dostlarımın komplimanları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Yaklaşık 10 ay önce başladım 3DS MAX öğrenmeye ve artık bırakamıyorum.Umarım senelerce de bırakmam ve devam ederim.Çalıştığım şirkette VRay var ve bende bu render motorunu yaklaşık 5 aydır kullanıyorum (Sevgili ozcan, ayasofya ve chili için ).Bana göre brazil den daha kolay ve render süresi açısından çabuk geldi ( brazil'in test veriyonuyla kıyaslıyorum ).
Modellemede ise genellikle mesh ve spline kullanıyorum.
Sevgili Çetin Tüker,evet oyunlarla aram eskiden çok iyiydi.Şimdi ise çok az oynayabiliyorum.Zamanımın çoğunu max alıyor.Birşeyler çizmediğim zaman kendimi huzursuz hissediyorum.Ben tam anlamıyla FPS hastasıyım.PUSU'yu da merakla bekliyorum açıkçası

Kendimi Max konusunda pek iyi görmüyorum.Çünkü bazen yaptığım çalışmalarda ( özellikle interior'larda ) odanın içini doldurmak gibi bir problemle karşılaşıyorum.Bana göre bu işin bir eğitimini almış olsam bu sorun ortadan kalkarmış gibi geliyor.Dediğim gibi mimari açıdan hiçbir eğitimim yok

En kısa zamanda sahnelerin wireframe'lerinide koyacağım.Modern Room'da Photoshop'ta sadece mail adresimi ekledim.Aslında benim bir İDOLÜM var.Sevgili TANJU ÖZELGİN...

Ve tüm çalışmalarımı onun veya ekibinin yaptığı çalışmalardaki ışıklandırmalara benzetmeye çalışıyorum ama henüz daha çok var. İlerde odalar içinde kamera dolaştırıcağımı düşünerek sahnelerde hiçbir photoshop desteği yapmıyorum.
Evet aslında hiçbir plug-in ve GI kullanmadan işler yapmaya başlamak istiyorum Çetin Bey. Bende, doğrusunun ve en iyi öğrenme yolunun bu söylediniz olduğuna katılıyorum.
Tekrar tekrar komplimanlarınız için teşekkürler.
Sevgilerle,