Tek Mesaj Görüntüle
Eski 26-05-2008, 22:42   #51
RedRapsody
Arkitera Üyesi

RedRapsody'in Avatar'ı

İstanbul
Mimar
Alıntı:
Orijinal metin simfiliz tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
Sayın RedRapsody, anlatmaya çalıştığımı ya doğru anlayın ya da anlamayın ama yorum da yapmayın.Gelişigüzel bir mesaj okunarak yorum yapılmasını da bir şekilde yasaklayalım artık. Mesajımın altında yatanı da parantez içinde anlatmak zorundaysam vay halimize Yine de şunu söyleyebilirim: Yarışmalarda yapılanların birçoğu uygulanmıyor zaten ama böyle halkımıza uç gelebilecek bir proje kabul görmüş ne güzel...

Artık ne anlarsanız anlayın,ben öyle boşyere yorum yapmam, yazmış olmak için ya da birilerini taşlamak için de yazmam, çünkü bunların bana yapılmasını istemem.
Söyledikleriniz son derece açık. Gelişigüzel olarak nitelediğiniz ve bunun sizin hoşunuza gitmesi ne kadar normalse... Bu gelişigüzel yaklaşımın benim hoşuma gitmemesi de o kadar normal.

'Yarışmalarda yapılanların birçoğu uygulanmıyor zaten...'
Diyerek bu konuya bakışınızı da açıklıyorsunuz, umarım yanlış anlamışımdır. Yarışmalarda ortaya çıkan pekçok güzel fikir ne yazıkki bu kadar kolay 'uygulanma ' şansı bulamıyor. Nedenleri araştırılmalı...

Sizin 'uç' diye nitelediğiniz bir proje de bana bir o kadar 'sığ' gelebilir. Bu da kişinin tasarım altyapısıyla değerlendirebileceği göreceli bir durum...

Onca yarışma projesi ve fikir dururken hala bunları tartışıyor olmam da benim yanlışım.