Tek Mesaj Görüntüle
Eski 27-11-2003, 13:27   #10
venom
Forum Üyesi

antalya dan sevgilerle

Merhaba Parathoner,

Oncelikle aramiza hosgeldin. 5-6 gundur bayram tatili icin antalya ya geldim. Foruma bi bakayim dedim. Forum dolu dizgin gidiyor. Forum, bayram, tatil dinlemiyor, yasiyor.

Yaptigin calismalari cok begendim. Render engine olarak radiosity kullandigini tahmin ediyorum. Bilmem yaniliyor muyum? Yaptigin calismalarda hersey cok hos, ancak bir iki noktada da seni elestirmeden edemeyecegim. Elektrik butonlari, kapi kollari, yatak komodin oranlari gibi bir takim oranlarda bence bir yanlislik var. Ozellikle elektrik butonlari. Kat yuksekligi ile butonu kiyasladigimizda butonlar cok buyuk. gorunuyor(ozellikle modern room ve bathroom). Bunun sebebi belki de kamera acilarin. Aydinlatma, model kalitesi ve malzeme olarak gercekten basarili olan calismalar bence tas devri cizgi filmi oranlarinda gorunen bazi objeler tarafindan sabote ediliyor. Kamera acilarinda da mekanin butunune hakim olma gudusu ile secilen genis acili kameralar, goruntuyu deforme ediyor. Bir de spotlarin duvara vuran huzmeleri. Sanirim bunlari photoshop da olusturmussun, egimli olan bana bu fikri verdi.(modern room daki) belki de yaniliyorumdur ama huzmelerin yerine gore bence huzmelerin asimtot noktasi cok dik ve keskin. Bence duvara vuran huzmeler daha yumusak gorunmeli. Bunun disinda calismalarini gercekten cok begendim. Umarim cg mimar bulusmasina gelirsin de calisma firsati buluruz. Calismalarini sabirsizlikla bekliyorum. Simdi cikmaliyim uzerimde bari bayramda bilgisayarin basindan kalk baskisi var. İstanbul da gorusmek uzere.

saygilar
venom offline   Alıntı Yaparak Yanıtla