Tek Mesaj Görüntüle
Eski 22-05-2008, 21:14   #10
arch_48
Arkitera Üyesi

evet doğma büyüme muğlalıyım ve merkezinde yaşıyorum.Gerçi şimdi üniversite okuyor olmam nedeniyle oralardan uzaktayım.Ben de zaten haklı olduğunuzu söylemiştim yukarıda dediğiniz ulaşımı cazip hale getirilen yerlerdeki değişimler konusunda.Ama ben bunun olumlu yönde bir değişiklik olmasını umuyorum.Siz tabi ki de benden çok daha fazla tecrübeli olduğunuz için bunları deneyimlemişsiniz bahsettiğiniz yerlerin hepsini biliyorum turunç orhaniye vs...Daha önce de söylediğim gibi Datça'nın hayranı olan ve bir kere gelip görüp daha sonraları yerleşen birçok insan var ancak datça'nın kendilerine hitap etmediğini söyleyen belli bir kesim daha var.Genelde genç kesim Datça'yı küçük ve sakin diye pek beğenmez ama yaşım küçük olmasına rağmen datça benim huzur bulduğum biryer..Mutlaka insanların gözdesi olan heryerde olduğu gibi insanoğlu buraya da el atmak isteyecek ancak benim dileğim datça'nın bu güzelliğini koruması.belki de ben insanların huzur bulduğu,oksijeni, yeşilin mavinin tonlarını doyasıya yaşayabildiği bu şirin yerin bozulmayacağını istediğim için tarafsız olamıyor olabilirim... saygılarımla...

En son arch_48 tarafından düzenlendi : 22-05-2008 21:22.
arch_48 offline   Alıntı Yaparak Yanıtla