Tek Mesaj Görüntüle
Eski 22-05-2008, 19:08   #8
cbekleyen
Arkitera Üyesi

cbekleyen'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 1
Sayın;
arch_48
Mugla'lı olduğunu sanmaktayım, ben de o il sınırları içersin de 3 yıl görev yaptım, görmediğim koy ve yerleşkeler sayılıdır, hatta imkan bulabilir isem, Muğla il merkezine de yerleşmek arzusundayım iyi ki oraları gördüm, Türkiye yi çok gezmiş biri olarak da idda ederim ki, en cazip, güzel ve albenisi ve yerleşmiş yerel ve genel kültürü de yüksek olan tek il'dir...
Diğer il'lerimiz iş olanakları geniş olduğundan göçleri bir başka türlü yaşamaktadır...
Ben ilk ifadem de genel anlamda "ulaşımı cazip hale getirilen" demiş idim, hele bir de bu karayolu anlamında gerçekleşiyor ise yakın gelecekte olumsuz izlerini mutlaka görebileceğiz, hatta bu başlamış gibi, son koyduğunuz foto'nun orta merkezinde na tamam bir yapı görünmekte saymaya çalıştım yaklaşık 5,5 kat gibi algıladım, "hani kötü emsal olamaz" deriz zaman zaman, bir tarihler de Ankara da ikamet eder iken yazları Marmaris Turunç'a gider idik, o zamanlar ulaşım sadece deniz yolu ile yapılır idi, İsmet kaptanın Ay-Yıldız motorlu kayığına biner pata pata gider iken İsmet Kaptan'ın nidaları ile güler idik, sonra o güzelim Turunç Köyü karayolu ile Marmaris'e ulaşımı daha cazip hale getirildi ve orası bir beton yığınına döndü, biz de yönümüzü Orhani'ye köyüne çevirdik arada sırada oraya gidiyoruz, biraz uzun oldu kusura bakma, yaşanmışlar da geleceğin aynasıdır, dilerim DATÇA bu güzelliğini korur...
Kal sağlıcakla...

En son cbekleyen tarafından düzenlendi : 22-05-2008 19:16.
cbekleyen offline   Alıntı Yaparak Yanıtla