|
Projeyi ilk incelediğimde sadece biçimsel kalmış, romantik ama ancak yerel yönetim için seçim propagandası olabilecek, iç-dış bütünlüğü olmayan ve hatta dışta da tutarlılığı olmayan bir proje izlenimi edinmiştim. Fakat yazmak için acele etmemeyi, belki de müellifleri tarafından proje sürecinin anlatılarak izlenimlerimin aslında doğru olmayabileceğini ve yermenin yanlış bir tutum olacağını düşünerek beklemeyi uygun görmüştüm. Konuyla ilgili foruma gelen mesajları okuyunca da aslında üzüldüm, düşüncelerim genel anlamda diğer forum üyeleri tarafından da benimsendiği için, yapı inşaatı devam eden bir yapı olduğu için ve tam da cureyen'in bahsettiği, aslında yarışma ile elde edilebilecek bir proje olduğu için.
Türkiye 'deki terminal yapıları incelendiğinde aslında birçoğunun farklı sebeplerden dolayı sorunlu olduğunu düşünüyorum. Belki ayrı bir proje başlığında incelenebilir bu konu. Ama benim fikrim en iyi şehirlerarası terminalin Bursa Terminali olduğudur. İşleyiş anlamında oldukça başarılıdır ve modernist bir tavırla tasarlanmıştır. Yerellikten uzaktır ve iki projeyi kıyasladığınızda aslında çokca benzediğini de farkedebilirsiniz. Bursa'daki terminalde de girişte bilet satış alanlarının konumlandığı dairesel bir mekan karşılar. Bu alanın sağında ve solunda da satış-servis birimleri bulunur. Tüm bu alanı kaplayan uzay kafes bir örtü oluşturulmuştur ve form olarak da oldukça rasyonel bir dikdörtgen prizmadır.
Sonuç olarak birbirine çok benzeyen iki farklı yapı için iyi anlamda keşke benzer cümleleri kurabilseydik. Ofiss Mimarca anlaşılan Türkiye'nin belli bir coğrafyasında çok popüler bir ofis ve ülke mimarlık ortamına katkı sağlayabilecek birçok kamu yapısını projelendiriyor. Çok emek verilmiş bir projedir diye tahmin ediyorum, ellerine sağlık.
|