Tek Mesaj Görüntüle
Eski 18-05-2008, 01:10   #6
volkan_dalagan
Arkitera Üyesi

İstanbul
Selamlar aldığım renderlar proje yarışması içindi ve paftamın arka fonu beyaz olduğu için binamı da beyaz bir zemine oturtup render almıştım. Mimari proje olduğu için maketini de yapmıştım. Çizimlerimde (ön görünüşte) teras aslında kütlesel olarak çok dolu idi bu doluluğu azaltmak için böyle bir değişiklik yaptım. Yapı aslında tek çocuklu bir aile için tasarlanmıştı ve üstteki kütle tamamen çocuğa ayrılmıştı. Gelecek yıllarda çocuğun ergenlik döneminde 90 m2'lik bir evde yalnız kalma isteği gibi durumları göz önüne aldım. Küçüklük yaşlarında da bahçe terasında oynarken aynı zamanda da ailesinin salondan onu görsel olarak kontrol edebilmesini arzuladım.

Aslında yaklaşık 10 gün sonra bilgisayar teslimini yapmam gerekiyor bu evin yorumlar faydalı oldu teşekkürler yorumları düşünüp yeni renderları eklerim aslında arkitera öğrenci projeleri kısmına koymayı düşünüyordum ama nasıl projeyi upload edeceğimi tam bilemiyorum yönergeyi okudum ama çizimlerim rapido olduğu için dijital ortama aktarmak sorun olacak gibi gözüküyor. Tekrar teşekkürler iyi geceler

En son volkan_dalagan tarafından düzenlendi : 18-05-2008 01:23
volkan_dalagan offline   Alıntı Yaparak Yanıtla