Tek Mesaj Görüntüle
Eski 20-11-2003, 09:20   #4
aysen ciravoglu
Forum Üyesi

aysen ciravoglu is on a distinguished road
6 Kasım'daki tartışmada aranızdaydım. Kurultay raportörü olarak yönlendirici olmamak için sadece dinledim. Protokol koltuklarında da oturmadım belki bu nedenle fark etmemişsinizdir.

Kurultayda uzlaşmaya varılan konularda benzer düşünceleri taşıyabilirsiniz, bunda hiç sorun yok. Ancak bizler de bu noktaya tartışmalarla geldik. Başta kimsenin düşüncesi diğerininkiyle örtüşmüyordu. Dilerdim ki sizler de aranızda tartışın. Farklı düşünceler olsun; bizler de bunlardan yararlanalım. Bizim göremediğimiz, saptayamadığımız problemleri de ele alalım. Yoksa "bakın öğrenciler de bizimle aynı düşüncedeler" demek için yapılmış bir toplantı oluyor, oldu.

Örneğin, "adil, inandırıcı, güven verici, ulusal bir akreditasyon sistemi", sözüne bütünüyle katılıyorum. Ancak tam da bu sözcüklerle ifade edilmiş olan bu tanımı (kurultay raportörü olarak) o kadar çok duydum ki, sizden konuları en azından kendi sözlerinizle ifade etmenizi isterdim (copy, paste olmasaydı keşke). Ben Kurultay raportörüyüm, buna karşın söylenenlerle ayrı düştüğüm noktalar var. Sizin nasıl olmaz? Bizleri eleştirin, gelişmenin önünü açın, sizlere bunun için ihtiyacımız var.
aysen ciravoglu offline   Alıntı Yaparak Yanıtla