Tek Mesaj Görüntüle
Eski 14-05-2008, 20:00   #12
ex Cathedra
Yönetici

ex Cathedra'in Avatar'ı

Alıntı:
Orijinal metin sungugurcam tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
Benim sormak istediğim birşey var, daha doğrusu merak ettiğim... Revit 2009 a render motoru olarak mentalray değil de vray konulacağı söyleniyordu. Konulup konulmadığı konusunda bir bilgi var mı??? Başka yenilik gelmiş midir??
Merhaba,

3ds Max 2009 mental ray'deki ilerlemeleri incelemenizi öneririm. mental images Autodesk ile birleşerek firma tarihinin en önemli ticari kararını aldı.

mental ray'in gelecekte farklı bir konumda olacağını tahmin ediyorum, çünkü zaten var olan sadık film endüstrisi müşteri grubuna, Autodesk sözleşmesi ile, AEC müşteri grubunu da eklediler. 3ds Max 2009'dan itibaren iki ayrı sürüm olarak sunuluyor ve kanımca gelecekte bu iki sürüm birbirlerinden epey farklı olacaktır.

Bu kadar geniş mali kaynaklara ve reklam gücüne ulaşan bir şirkete rakip olarak kalabilmek çok zordur. Önümüzdeki birkaç yılda görselleştirme yazılımı teknolojisinde küresel dengelerin tamamen değiştiğini görebilmemiz olasılığı vardır.

Benim ilginç bulduğum soru: Acaba Autodesk neden mental images'ı seçmiştir? Sınırsız mali kaynakları ile hemen her şirketi bünyesine katabilirdi.

Saygılarımla.

En son ex Cathedra tarafından düzenlendi : 14-05-2008 20:06. Nedeni: yazım hatası
ex Cathedra offline   Alıntı Yaparak Yanıtla