Alıntı:
Orijinal metin mimkar tarafından gönderilmiş
Sn. Rtheme iç mekan aydınlatma ve render ile ilgili bir videolu ders(metinselde olabilir) hazırlama imkanınız var mı? Artlantis gibi pratik ve üzerine gidildiği zaman son derece başarılı sonuçlar veren bir program var ve bu program ile ilgili resmi sitesi ve arkitera hariç başvurabileceğimiz bir kaynak yok.Bilgimat müşteri temsilcisi ile bir görüşme yaptım.Sitelerine Archiradar yöneticilerinin yazmış olduğu ''Artlantis missing book'' isimli ingilizce kitabın satışının yapıldığını yazmışlar fakat ne müşteri temsilcisi ne de başka birisi bu konuda en ufak bir bilgisi yok.Sitedeki kitapla artlantisin içindeki help guide aynı şey diyorlar.Yazdığım bu anektot da birtakım reklam içeren kelimeler olabilir.Bu nedenle şimdiden tüm Arkitera ailesinden özür diliyorum.Son olarak Sn. Rtheme veya Lumina veya bu konuda uzmanlaşmış diğer saygıdeğer arkadaşlarımız ders nitelikli döküman hazaırlayabilirseniz çok güzel olacak.
|
Sayın mimkar,
Ders hazırlamak yapılması düşünülenler arasında zaten mevcuttu. Fakat hak verirsiniz ki böyle bir şey yapmak çok emek isteyen ve zaman alan bir iş. İçinde bulunduğum durum (diploma projesi yapıyorum) ders hazırlamak için pek elverişli değil, çok yoğunum. Ama en kısa zamanda bu iş için kolları sıvamak istiyorum. Maalesef haziran ayının ortalarında önce böyle bir şeyin olması mümkün görünmüyor..