Alıntı:
Orijinal metin Mehmet ATASAYAR tarafından gönderilmiş
Sevgili İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileri özellikle güzel sanatlar ve mimarlık bölümünde okuyan arkadaşların çoğu verilen ödevleri veya çalışmaları kendileri değilde dışarıya yaptırdıklarını duydum... şimdi sizlerden mimarlık yada mimari programlar hakkında yardım istesem ne gibi cevap alacağımı yada yardımın kimden geleceğini çok merak ediyorum....
Eğer bir kabalık ettimse özür dilerim.....
Saygılarımla Mehmet ATASAYAR
|
Her duyduğunuza inanmayın. Özel okul olması sebebiyle bu tür dedikodular çıkması çok doğaldır. Fakat bir de bizden dinleyin. Ben mimarlık 3.sınıftayım. Hepimiz çok çalışmaktayız. Her mimarlık öğrencisi ne yapıyorsa, biz de onu yapıyoruz. Her projemde kendi alın terim var benim. Kısmet olursa bölümün ilk mezunları olacağız. Dersler %100 İngilizce. Bu durum başlarda bizi biraz zorlasa, şu anda bütün arkadaşlarım gayet güzel ifade edebiliyor kendini İngilizce olarak. Okulumuzda zorunlu olarak ikinci yabancı dil eğitimi de verilmekte. Ki bence bu bile çok büyük bir artıdır bizim için. Bölümümüz hakkında istediğiniz bilgiye okulun web sayfasından ulaşabilirsiniz. Kulaktan dolma bilgilerle, kimseye iftira atamazsınız. Mimarlığı ne kadar öğrendiğimizi ancak hocalarımız belirler. Hepsi çok değerlidir, başarılıdır ve yurtdışında da tanınmaktadır. Başka birşey söylememe gerek yok sanırım, saygılar.