Alıntı:
Orijinal metin architect87 tarafından gönderilmiş
kafamı kullanmama gerek yok
okulların bünyelerinde bulunan kütüphanelerde içinde kültür merkezlerinin bulunduğu dergilerden tut kitaplara her kaynağa baktım ama istediğim gibi plan yoktu. sanırım siz insanlarla dalga geçmek için cvp yazıosunuz. yinede ilginiz için tşk ederim..
|
Architect87,
Foruma sadece 'acil mesajlarınıza aradığınız acil cevaplar için' uğramamış olsaydınız, bu ortamda ne kadar yardımsever insanlar bulunduğunu kolaylıkla anlardınız, nedense bu tür tepkiler hep ilk mesajlarında acil yardım çağrısında bulunan ama bir türlü umduğunu bulamayan üyelerden geliyor.
Bir diğer mesele şu; madem bütün kitaplara kaynaklara baktınız bulamadınız, biz sizin istediğiniz 'plan' örneğini kafamızda canlandıracağımız hangi kriterlere göre belirleyeceğiz, nitekim bu şeyler sizde de hala oluşmamış ki, bir türlü seçememişsiniz, ha bir de bu 'örnek kültür merkezinden esinlenerek plan istenen' ödev nasıl birşeydir ben hala anlamadım.
Son olarak 'kafamı kullanmama gerek yok' demişsiniz, büyük bir ihtimalle lumina'nın mesajının altında yer alan
"gerçekten kafanı kullanıyor musun
yoksa birileri kafanı mı kullanıyor?..."
yazısından ötürü, o imza size özel yazılmadı niye üstünüze alınıyorsunuz?

'Dalga geçmek' yorumunuza hiç girmeyeyim isterseniz...