Alıntı:
Orijinal metin Eternity- tarafından gönderilmiş
geçen tartışmayı okuyorum da gitgide içinden çıkılmaz bi durum alıyor,bu ofisten alper aksoy u tanıyan bir arkadaşım o grubun dosya aldığını fakat yarışmaya girmediklerini söyledi,ne kadar doğru bilmiyorum,bu durumda yapılan tartışmalar yersiz gibi görünüyor.....
|
Yani işte ne için özür dilenecek? Forumu baştan sona okuyun, kim saptırmış bir bakın...
Sürekli birşeyin içini dışını bilmeden yorum yapmakla eleştiriliyoruz ya, bence bu konuda herkes kendisini sorgulamalı.
Bu yarışma ile ilgili de tek söyleyeceğim şey, yarışma raporlarının herkesin erişebileceği şekilde yayınlanmasıdır. Bütün yarışmaların raporlarını herkesin erişebileceği ortama taşımak gerekiyor.
Kaleiçi Kayseri için hayati önemde bir proje, buna katkısı olacak her türlü hareketin desteklenmesini umuyorum. Kayseride daha önce yapılan park tasarımı yarışmasının sonuçları hüsran olmuştu. Bu yarışmanın sonuçlarının pozitif olması Kayseride mimarlık yapan herkesi ilgilendiriyor. Bunun için artık bu platformdan konuyu kim saptırdı farkedip, ona göre yorum yaparsak kafa karışıklığımız azalacak.