Alıntı:
Orijinal metin Omer Yilmaz tarafından gönderilmiş
Siz neye ya da kime hizmet ediyorsunuz bilemiyorum ama Arkitera adına bir çıkarım yapamayacağınızı hatırlatmak bana düşer.
|
özel olarak mimarlık ortamını karıştırmak için görevlendirildim. Birilerine hizmet etmeye ne kadar yatkınız... Yarışma ortamının nasıl yıpratıldığı ve neye hizmet edildiği ortada. Ben inandığım değerlere hizmet ediyorum. Yanlışımı gördüğüm yerde de düzeltiyorum. Yarışma açılması gerekirken, bunlar gündeme bile alınmadan sonuçlandırılan projelere desteğiniz, söylediklerinizle eylemleriniz arasında çelişkiler olduğunu gösteriyor.
Ayrıca her ne olursa olsun, Mimarlar Odası Kurumunun yıpratılması demek, yarışma ortamında Mimarların Kurumsal olarak etkisiz hale getirilmesini desteklemek demek. Mimarlar Odası'nın yanında olanlar ve diğerleri diye ortamı bölmek, germek. Ne derece bize katkı sağlıyor? Mimarlar odasındaki bürokrasi zihniyetinden ne farkı kaldı tutumunuzun?
Mimarlar Odası için söylediklerinizi pek çok insan da artık Arkitera için söylemeye başladı...
Kim neye hizmet ettiğini kişisel olarak sorgulamalı bence de... Farkında olmalı enazından.