Tek Mesaj Görüntüle
Eski 07-05-2008, 13:26   #86
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

İstanbul
Mimar
Alıntı:
Orijinal metin RedRapsody tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
ARKITERA uzunca bir süredir BÜTÜN KAMU YAPILARI YARIŞMA İLE PROJELENDİRİLSİN diye kampanya yaptı. Biz de destekledik. Fakat şimdi bakıyorum, bu ideallerinden soğumuş görünüyorlar. Yarışma ile yapılması gereken projelerin şakşakçısı durumuna gelmişler.
BAZI KAMU YAPILARI YARIŞMA İLE YAPILSA İYİ OLUR diye değiştirsinler sloganlarını bence...
Ayıp. Bu yaptığınıza ayıp demekten başka kelime bulamıyorum. Yazdıklarımızı okuyup sonra bunu yazmak!

Siz neye ya da kime hizmet ediyorsunuz bilemiyorum ama Arkitera adına bir çıkarım yapamayacağınızı hatırlatmak bana düşer.

Arkitera'nın tavrında herhangi bir değişiklik yok. Bu notum size değil şaşkınlıkla burada okuyup yanlış düşünebileceklere...
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla