Konu: calisma 10
Tek Mesaj Görüntüle
Eski 18-11-2003, 01:18   #6
venom
Forum Üyesi

merhaba ayasofya,

demek gormustun, sana tum hikayeyi anlattilar mi? teslim pazartesiydi, cumartesi pazar sabahladik. tam teslim gunu sabahina karsi bitti calisma. hepimiz bitmistik, ama gunun ilk isiklariyla birlikte calisma da bitmisti. oldukca macerali bir calisma idi. pazartesi ise hasat bir durumda gitmistim ama degmisti.(ayasofya sana nasil gosterildi calisma anlatir misin biraz?)

bana ne tarz bir sunum teknigi istediklerini soylemislerdi. arazi, yollar, agaclar, insanlar cok fazla regenaration zamani aliyordu cizimde. bende genel model disinda x-ref olarak kullandim hepsini. x-ref dosyada da instance copy idiler. buna ragmen deneme yanilmaya pek zaman kalamadi isik cok profesyonelce ve gercekci olamadi, ama projenin sunum diline de uygun bir dizi render oldu. photoshop ta pafta duzeni de zaman kalsa cok daha iyi olabilirdi, yine de mevcut zaman icinde oldukca cansiperane yapilmis bir calismadir. mevcut hava fotografi uzerine matte araziden alinmis plan renderini oturttum, ama alttaki resimi stampa ile daha da temizleyebilirdim. uykusuzluktan unutmustum. esas beni vuran rpc ler oldu agaclar bazi kamera acilarindan abuk subuk goruntu verdi. bu rpc leri 3d icinde son kullanisim oldu.

tanisma ve cg mimar toplantisinda gorusmek umuduyla.

saygilar
venom offline   Alıntı Yaparak Yanıtla