Tek Mesaj Görüntüle
Eski 04-05-2008, 22:27   #31
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 53
Ne demek istediğinizi anlamadım ama artık sıkıldım. Oda meselesi benim içi kapandı.
Yeterince yazdım bu konuda, yaptıkları pislikleri yeterince anlattım. Anlatmadıklarım da var. Korkunç pislikler.

Odayı dönüştürebilmek için bir deneme de yaptık. Olmadı. Bu denemeyi bizlere yapılan tüm uyarılara reğmen, başımıza bu pisliklerin geleceği bize söylendiği halde yaptık. Olmadı da ne oldu? Mimarlık ortamı bu odaya desteğini gösterdi. Kim ne derse desin, ne kadar pozitif politikadan bahsederse bahsetsin artık bitti.

Bu forum başlığı Ulusal Mimarlık Ödülleri ile ilgili. Son yıllarda mimarlık ortamına Arkitera Mimarlık Merkezi kadar katkı sağlayan başka bir kurum var mı? Bana sorarsanız yok. Peki neden Mimarlığa Katkı Ödülü Arkitera'ya verilmedi, verilmiyor? Çünkü yöneticilerin asıl derdi kendi iktidarlarını sürekli korumak. Arkitera da bu iktidara son 5 yıldır tehdit oluşturduğu için Arkitera'ya asla ödül yok. Bırakın Arkitera Mimarlık Merkezi'ni ödüllendirmeyi Arkimeet, Arkiv projeleri kendi başlarına mimarlığa katkı ödülünü alacak projeler. Eğer biz odacı dünyası ile politik ilişki içinde olmayı, doğruları söylemek yerine pozisyon korumayı, statükoyu tercih etmiş olsaydık bugüne kadar ödülü çoktan almıştık.

Peki o zaman bu ödüle, bu odaya neden değer vermeliyim.

Lütfen artık bana cevap vermeyin, yeni tartışmalar yaratmayın ki gerçekten uzaklaşmak istediğim bu pis ortamdan uzaklaşayım.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla