Tek Mesaj Görüntüle
Eski 03-05-2008, 23:36   #75
RedRapsody
Arkitera Üyesi

RedRapsody'in Avatar'ı

İstanbul
Mimar
Gurubun gereksiz yere reklamı yapılıyor. Buyurun yapın kendi aranızda. Ben Kayseri ile ilgili yorumlar yapmaya çalışıyorum, siz mahalle kavgasına dönştürme çabasındasınız işi.
Konumuz Kayseri ve Kayseri'de gerçekleştirilen projeler. Şahıslar,gruplar, kurumlar ve mimarlar değil.
Stadyum ve benzeri 'şık' yapılar tamamlanıp, içiniz gezme şansımız olduğunda onlarla ilgili yorumlar da yapılacaktır. Ama şimdilik konumuz kesinlikle bu değil.
Yarışmayı Kayseri'den bir ofisin veya grubun kazanması beni sevindirir. En azından gerçekleşecek projeyi daha çok sahiplenmek durumunda kalırlar. Yarışmanın sonuçlarının ne derece adil olduğu veya kalitesi yarışmanın kesin sonuçları ve jüri raporları açıklandığında ortaya çıkar. Jüri raporlarının yayınlanmasını umuyorum.

Kim ne için özür dileyecek anlayamadım Ömer bey? Tam bir Şark yaklaşımı düşünceleriniz. Şampiyon Takımlıyım, İktidar Partiliyim, Kazanan Ofisliyim. Yorumlarımızı kişisel duygularımızın esaretinde yapmıyoruz, neresi için özür dilenecek anlayamadım.

En son RedRapsody tarafından düzenlendi : 04-05-2008 00:05
RedRapsody offline   Alıntı Yaparak Yanıtla