Tek Mesaj Görüntüle
Eski 02-05-2008, 17:16   #70
RedRapsody
Arkitera Üyesi

RedRapsody'in Avatar'ı

Kayseri sizden de benden de eski, büyük ve önemli bir kenttir. Kendinizi bu kadar odakta görmeniz oldukça komik. Defalarca söylüyorum, kişiler ve gruplarla ilgili bir sorunum yok. Yaklaşımlar ve fikirlerle ilgili tahamülsüzlüklerimiz var sadece. Bunu da medeni şekilde dile getirmek zorundayım. Buna tahamül edemiyorsanız, buyurun medeni şekilde yazana kimse birşey söylemiyor.

Bütün önemli projeler için yarışma açılmalı, yarışma sonucunda ortaya çıkan fikirler değerlendirilmeli.
Yarışmalar ve süreci yıpratılmamalı. Öncelik yarışma projelerine ve fikirlere verilmeli. Bu tür projeler desteklenmeli.
Yarışmanın raporları didik didik incelenmeli. Sürekli bunları söylüyoruz zaten.
Bu süreç kimin işine gelmiyorsa onların karşısında her türlü mücadeleyi vermek mesleki etik açısından benim görevimdir.
Kayseri yarışmasıyla ilgili Kayseri'deki hiçbir gruba veya şahsa yönelik herhangi birşey söylemediğim halde savunmaya geçilmesi ilginç.

Yukarıda yarışma jürisini rencide edici en ufak birşey söylemedim. Yarışmayı zedeleyici bütün fikirlerin karşısındayım. Yarışma düzeni yanlış olsa bile, yarışma yıpratılmamalı. Yıpratanlara da tepki verilmeli.
Yarışma sürecini yıpratanlara tepki veriyorum. Yarışmasız iş yapılmasını kim destekliyorsa da karşısındayız. Yarışmanın sürecini titizlikle takip edip, sonuçları hakkında ilerleyen zamanlarda yine tartışırız.

En son RedRapsody tarafından düzenlendi : 02-05-2008 17:40.
RedRapsody offline   Alıntı Yaparak Yanıtla