Tek Mesaj Görüntüle
Eski 02-05-2008, 12:10   #12
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 53
Geçen hafta kısa bir süreliğine (2 saat) yine Kayseri'deydim.
Yineliyorum: Ofis Mimarca'nın projeleri üzerinden "aman Kayseri elden gidiyor" demek komik bile olmuyor.

Kayseri de tıpkı diğer kentlerimiz gibi bitmiş, bitirilmiş. Bitiren de tek başına Ofis Mimarca değil. Hatta burada isim vererek bunları yazıyor olmamızın bile bu ofise karşı çok büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum. (Ne Ofis Mimarca'nın sahibini ne de orada çalışan tek kişiyi tanımam, Kayseri ile en ufak bir bağım bile yok, vesaire...)

Otogar binasını bu tartışmalardan dolayı çok istediğim halde gezemedim. Ama önünden 3 kez geçtim. Bana sorarsanız ana bina çok da iyi değil. Ama yinelemem gerekli asla üzerinden Kayseri elden gitti denebilecek bir bina da değil. İlçe terminali ise iyi görünüyordu.

Öte yandan internet ortamının yanlış anlaşılmalarına engel olmak için hemen ve tekrar söylemeliyim. Keşke otogar da stadyum da yarışmayla yapılsaydı.

Hoş Kayseri İç Kalesi Yarışmasında yarışmayla da yapılsa ne gibi tuhaf durumlarla karşılaşabileceğimizi gördük.

Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla