Tek Mesaj Görüntüle
Eski 02-05-2008, 12:05   #65
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

İstanbul
Mimar
Alıntı:
Orijinal metin mute tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
ortalık fena karışmış. ama bana öyle geliyorki yarışmayı kazanan belli (bunu okuduğum yorumlardan çıkardım). redrhapsody nin daha önce de birçok kere dile getirdiği bir gurup vardı ,red rhapsody nin cümleleriyle "yarışmasız direkt olarak işleri alan" , "kayseri nin silüetini bozan" ve "dokuyla alakası olmayan binalarla kentin dokusunu altüst eden". birinci de onlar olmuştur herhalde. ama yinede juriyi ve diğerlerini töhmet altında bırakmak doğru değil. herkes belki de büyük bir hevesle ve iştahla projelerinin iş yapacağını düşünerek katılıyor ama sonuç sıfır olunca olaylar da şüpheli veya uygunsuz yönler arıyor. ulusal mimarlık sergisi yarışmasında olduğu gibi.

belki de kale içi projesinde de seçim yapılırken onurlardırmak adına projeler değerlendiriliyor. hayırlısı neyse o olsun diyorum bu saatten sonra denilenlere bakılarak.
Alıntı:
Orijinal metin Eternity- tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben kayseri de mimarlık yapıyorum,ben bu yarışmanın sonucunun ne olduğunu biliyorum,biliyorum derken aslında tahmin ediyorum,red rapsody rumuzlu arkadaş sürekli bu gruba işaret ediyor,daha önce belediyenin bu gruba proje yaptırdığını biliyoruz,yine onlara yaptıracaklar bu projeyi,diğer girenlerin projeleri de saygısızlık olmasın diye incelenecek,bu grup şu anda yurtdışına projeler çalışıyor,bu projeyi de alıp yapmaya başlamıştır bile,slmlar..........
Yukarıdaki iki mesajın aşağıda sıraladığım jüriye karşı çok büyük bir haksızlık -hatta ayıp demek daha doğru olacak- yaptığını düşünüyorum. Dilin kemiği yok sözünü hatırlatıyor bana bu mesajlar...
Alıntı:
Asıl Jüri Üyeleri (*)
- Prof.Dr. Sevgi Lökçe (Jüri Bşk.), Mimar (ADMMA) Erciyes Üniversitesi Mim. Fak. Öğretim Üyesi
- Prof.Dr. Nuran Zeren Gülersoy, Mimar (İTÜ) İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi
- Doç.Dr. Yegan Kahya, Mimar (İTÜ) İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi
- Prof.Dr. Haluk Pamir, Mimar (ODTÜ) ODTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi
- Seyit Mehmet Polat, Mimar (YTÜ) Mimar / Serbest
- Prof.Dr. Ali İhsan Ünay, İnş. Müh. (ODTÜ) Gazi Ü. Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi
- Prof.Dr. Yıldırım Yavuz, Mimar (ODTÜ) ODTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla