Tek Mesaj Görüntüle
Eski 01-05-2008, 10:56   #13
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 53
Alıntı:
Orijinal metin genceak tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
İster inanın ister inanmayın benim mevcut odayla hiçbir fiziki ilişkim yok.Hatta yazıyı geç yayınladıkları için eleştiriyorum.
Ama odanın bir şekilde mitingi desteklemesi benim hoşuma gidiyor.Ben bunu belirtiyorum.Ve böyle bir tavrı bile siz geçmiş hesaplaşmalarla eleştirmeye kalkıyorsunuz.Yani oda böyle bir yazı yayınlamasın mı?
Üstelik eleştiriş şeklinizin sululuğu olayın önemiyle tamamen tezat.Hele ki sizin gibi herkese herşeyin doğrusunu telkin ettiğini düşünenler için.Ben buna katlanamıyorum.
Burda istatistiki meseleleri konuşmuyoruz.Oda çalışan işveren arasındaki ilişkileri düzeniyorsa elbetteki işçi bayramı konusunda görüş bildirecek.İcabında üyelere katılma çağrısında bulunacak.
Kimseden özür dileyecek falan değilim.Ömer Yılmaz ,her konudaki kendinize biçtiğiniz bilirkişi rolü için özür dileyin.Burası Ömer Cumhuriyeti değil.Bakalım ben ne zaman yazmaktan vazgeçeceğim.
Bir ortamda bulunuyorsanız oradaki kurallara uygun davranırsınız. Birisinin evine gidip sürekli çirkinlik yapıp sonra da "ben böyleyim" derseniz size sonunda "yeter artık" derler. Türkçe konusunda umursamaz olduğunuzu daha önce de yazmıştınız. Arkitera Forum bir nevi kamusal bir alan ve bu kamusal alanın önceden tanımlanmış, size de açıklanan kurallarından birisi dil kullanımı konusunda özen göstermek. Buna uygun yazmak zorundasınız.

Ya hayal dünyasında yaşıyorsunuz ya da okuduklarınızı anlamıyorsunuz. Size odayla ilginiz olduğunu da söylemedim. Sanırım hatayı sizi dikkate alıp cevap vererek yapıyorum.

Eleştiriş şeklim size sulu geliyor olabilir; haberiniz olsun son derece ciddi bir şekilde yazdım. Oda bu hali ile mimarlara ve mimarlık ortamına, -hatta sizlerin çok seveceği kelime ile- topluma yarardan çok zarar veriyor. Adı değişsin kurtulalım. Bunu sulu bulmanız tuhaf doğrusu.

Herşeyin doğrusunu telkin etmeyelim de sizin bilgisizce yazdıklarınız (telkinleriniz!) yanınıza kar kalsın değil mi? Son derece teknik ve somut açıklama yapıyorum katlanamıyorsunuz bile.

Özür dilememenize şaşmalı mıyım sizce! Şube yöneticileri de söyledikleri yalanlardan ötürü kimden özür dilediler ki!

Nasılsa yukarıda herşey kayıtlı, siz şöyle yazmıştınız:
Alıntı:
Forum yöneticilerin 1 Mayıs Mitingi ile ilgili tavrını Arkiteranın tavrıymış gibi görmek istemiyorum.Yoksa Arkiteranın da bir isim değişikliğine ihtiyacı olacak.
Ben de size cevap olarak demiştim ki:

Alıntı:
Bizlerin 1 Mayıs'la ilgili tavrını nasıl da anlayıverdiniz. Nasıl ve ne olarak anladığınızı lütfen açıklayın da bizler de öğrenelim şu tavrı. Bu açıklamayı yapmak ya da "forum yöneticileri"nden özür dilemek durumundasınız. Okuduklarımı anlayan bir birey olarak size hatırlatmalıyım ki ne ben ne de Ayasofya (başka yorum yapan yok gördüğüm kadarıyla) 1 Mayıs'la ilgili bir açıklama yapmamış idik.
Bırakın okuyanlar karar versin.

Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla