|
Sululuk mu?
Biraz haddinizi bilmeniz ve terbiyenizi takınmanız gerekir.
Sululuk yapmadım. Forumun bu bölümünde kesinlikle yapmam.
Oda'nın Sivas Katliamı'nı protesto yürüşüyüne katılanlara puan vermeye niyetli olduğunu biliyor musunuz?
Muhtemelen hayır. Bizi sulu espri yapmakla itham ediyorsunuz.
O emekçiye değer veren, herkese her türlü hesabı veren, 1 Mayısta çalışanların hakkını koruyan Oda'dan herhangi bir cevap neden gelmiyor sizce. Siz bizim yazdıklarımızı "sulu" "ciddi" olarak tartmak size mi düştü onlara mı düştü. Neden cevap vermiyorlar burayı okumuyorlar mı sizce??????????
O kadar mı teknolojilerden bihaber vaziyetteler.
(Bir aralar Oda'nın parasını ve ismini kullanarak kendi seçim propagandaları için Domain name (Alan adı) aldılardır. Çok cüz-i bir rakam konuşmaya değmez. Ancak gelin görün ki nasıl bir zihniyette oldukları ortada. Açıkçası biraz gözünüz açılsın diye çabalıyoruz "sulu" diyorsunuz. Tebrikler)
Haaa bu arada,
Bendeniz 13 yıl boyunca Oda'nın içinde bizzat bulundum, yani fiziki bir içindelik durumum oldu sizin olmamış ama ben ciddi çalışmalar yaptım kendi çapımda.
Müsaade edin de bir kaç laf edebileyim. Bellki çoğu şeyden haberli değilsiniz bari okuyunuz öğreniniz.
Bir kaç dönem MBÇK başkanı da oldum. Yani siz kaç senelik mimarsınız oda'ya kaç senedir aidat ödüyorsunuz bilmiyorum ama ben 13 sene Bilgisayar eğitimlerinde söz sahibi olmaya çalıştım. Ancak gelin görün ki sonunda kimsenin beni takamdığını oda'da çoğu şeyin gösteriş ve ilişkiler üzerine kurulduğunu bu yönetim yeni bir açılım yapamayacağını gördüm.
Ve hala gitmiyorlar.
- Oda 1 Mayıs etkinliğine katılabilir
- Oda bu durumda MİMARCA tavrını ortaya koyabilmelidir. Koyamıyorsa matbu laflarla kendini tekrar etmemelidir
- Oda kendi asıl görevlerini tam yapamaz ve SMGM konusunda TEKEL olursa güvenirliğini yitirir
- Benim adaım Ahmet Turan KÖKSAL. İçinde "Ömer" geçiyor mu bakın bakalım. Açıkçası ayıp ettiğinizi ve size yazdığım cevapların BOŞA gittiğini görüyorum.
Ben şimdiden düşünüp tartıp empati yapıp size bir şey yazmayı vazgeçtim...
|