Alıntı:
Orijinal metin myıldız tarafından gönderilmiş
arkadaşlar yapılması gereken bilimsel olarak ürünün incelenmesi. Bu düzeyde bir ürünün elenmesi, 75 proje gibi yoğun bir katılımın olduğu yarışmanın jürisinin 2 günde bitirilmesi, jürinin tutumu,mimari düzey ve kalitesidir. Onun dışındaki düşünceler bizi bilimsel ve objektif yaklaşımdan uzaklaştırır.
|
ustteki sorularima ek olarak;
"bu duzey" derken neyi kastediyorsunuz?
projenizin hem elestrilmesini beklerken hem de "bu duzey" diye onu tanimlamaktan kendinizi geri alamiyorsunuz.
bir de ustune ustluk bilimsel ve objektif yaklasimdan uzaklastirici durumlar da ortaya konacagina dair genel bir yaklasiminiz var.
tam olarak istediginiz cevap sanirim
"aaa hakkaten olaganustu bir proje, gercekten bu juri hicbir sekilde isi bilmiyor, nasil boylesine olaganustu, muazzam bir proje ilk turda elenir"leri duymak -su ana kadarki yorumculardan da duyamamis oldugunuz-
ben sizin kadar uluslararasi kriterlere sahip grup yumagi olmasamda beni tatmin eden kendi capimdaki bilgi ve kriterlerim bu ustteki (sizin duymak istediginizi cumlenin) tumuyle aksini dusunduruyor bana.
ve eger duyum aldiysaniz sizden "tekrar" jurinin bastan beri negatif bir yonde elestirdiginiz yaklasimina ve yetmis küsür projeden 6 projeye duserken nasil hareket ettiklerine dair bilgilerinizi aktarmanizi rica ediyorum.
ve tabi bir kisim yorumcularin nasil oluyorda sizin kadar deneyimli olmadigini varsayiyorsunuz, daha bilimsel daha bilmem ne elestri istiyorum diyerek, sadece rumuzumuz varken mesela burada. ki sizi elestirmek icin biz sizin k.maras orneginize de bakabilmek gibi bir sansa da sahibiz, -ben sahsen baktim-.
yaklasimlariniza katilmasam da yorumlarinizdan henuz k.marasta basladigini dusundugum odullerinizin devamini dilerim.
iyi calismalar