|
Sayın Yılmaz
Bu başlık altında TC kimlik nosu ile ilgili mesajları okumaya çalışmıştım. Diğer üyelerin mesajlarına cevap verir iken genelde konu ile ilgili ilk mesajınıza yönlendirme yapmışsınız. Anlaşılan üzere bu ilk mesaj içerik açısından yetersiz olmalı ki, tekrar tekrar aynı soruya muhatap kalıyorsunuz.
Bakın muhtemelen siz ve arkadaşlarınız bu kadar büyük bir platformu böylesi işler kılmak için büyük bir çaba ve emek sarfediyorsunuz bu süreç içinde pek çok işiniz olduğunada eminim. Ama benimde en aza sizin kadar meşgul olabileceğim ihtimalini göz ardı etmemeniz de fayda var (burdaki ben yerine forum kullanıcılarını koyabiliriz.). Bu nedenle eğer iki taraflı bir sıkıntı ise bu bunu çözebilecek imkanlar elinizde mevcuttur diye tahmin ediyorum. Üyelerinizin mail adreslerine birer açıklayıcı metin gönderebilirsiniz.
TC kimlik nosu kullanımı ile ilgili açıklamanız çok kısa ve benzer platformlarda karşılaşmadığım bir durum. Birden fazla üyelik olmasının nasıl bir sıkıntı yarattığı konusunda da bilgi sahibi değilim. İlk iletinizde ise bu konuya ilişkin herhangi bir açıklama yok.
Arkiv konusuna nerden geldik ??? Benim mesajımda arkivle ilgili olumsuz bir ifade yer almıyor. Tam tersine çalışmalarınızı olumladığımı sanıyorum.
Son olarak "metnin" genel olarak çok kuru bir iletişim biçimi olduğunu akılda tutumak gerekiyor bu tür platformları kullanırken. Dil den farklı olarak yazı da ses yok. Dolayısı ile karşınızdakinin o an kelimeleri kullanırken nasıl bir ifade barındırdığını anlamanınz çok zor. Bu durumda karşınızdakinin iyi niyetinden şüphe ettiğiniz anda, gündelik hayatta karşılaştığınızda belkide pişmanlık duyacağınız ifadeler kullanabiliyorsunuz. Sizin bu konuda daha hassas olmanız gerektiğine inanıyorum.
TC Kimlik nosu ile ilgili bana daha fazla bir cevap vermenize gerek yoktur.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim
Orçun Ersan
|