Tek Mesaj Görüntüle
Eski 28-04-2008, 13:34   #228
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 55
Sayın Ersan,
Takdir edersiniz ki 35.000 üyeli bir platformda herkese teker teker bu durumu açıklamamız mümkün değil.

Konu defalarca yazıldı, tartışıldı, sorularınızın cevapları verildi. Arkitera'nın takdir edilmesi elbette çok güzel ama bu konuda biraz daha zaman harcayarak neden bu işe giriştiğimizi bizlere zaman kaybettirmeksizin de öğrenebilirsiniz.

Yukarıda yazdıklarıma rağmen yeniden yazıyorum: Amacımız Arkitera Üyeliği kavramını oluşturmak. Arkiv, Arkimeet, Arkitera.com gibi projelerimizin merkezi ve tek üyelik altında birleşmesini sağlamak:

Arkitera Üyelik Sistemi ve Arkitera Forum iki ayrı üyelik sistemi olarak yaklaşık 35.000'er üyeye sahipler, bunu tek üyeliğe indirgedik bu yeni düzenek ile.

T.C. Kimlik No sorulması ise oldukça basit teknik bir nedenden: Her üyenin sadece bir kez üye olmasını sağlamanın (en azından hedeflemenin) başka bir yolu yok.

Bakınız 5 dakika önce bir fotoğraf makinası satın aldım. Online ticaret sistemi T.C. Kimlik Numaramı istedi. Ben de ne olduğu hakkında donanımlı olduğum için çekinmeden verdim. Bu donanımım Arkitera'dan dolayı değil, bireysel olarak neler yapılabileceğini ve yapılamayacağını bildiğim için.

Bu konunun bu kadar uzaması gerçekten ibreti alem bir durum mimarlık ortamı için. Arkitera Mimarlık Merkezi olarak kimse bizi desteklemiyor Arkiv için. Başka projelerimizden derstekleyerek yapıyoruz Arkiv'i. Sizlerin desteğini de görmüş oluyoruz.

Daha önce de söylediğim gibi Arkiv Türk mimarlık ortamına çok fazla.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline