|
Çok tuhaf geliyor bana yorumunuz.
Türkiye Cumhuriyeti mimarlık tarihinin en önemli yapılarından birisi tehdit altında hala bunu görmek, bu durum üzerinden fikir üretmek yerine politik pozisyon almayı tercih ediyorsunuz.
Varsayalım ihaleye beş yatırımcı girdi ve varsayalım ki bunların beşi de AKP'li değil! Bir şeyler değişecek miydi sizce? Bugünün AKP'li yatırımcıları yarının B Partili yatırımcısı değil mi ki?
Neyse; benim bu son haberlerden anladığım kadarıyla Tekel Likör Fabrikası yıkılmıyor. Yıkılmıyor da buraya yapılacak yapının Safir'den de yüksek olabileceği konuşuluyor. Umarım akıllı hareket edilerek Taş Yapı'nın Göztepe'deki Emin Onat tasarımı villayı benzetmesi gibi bir sonuç doğurmaz yapılacak proje.
Ek bir not: Beğenmediğiniz yatırımcının kulesi (Safir) tamamlandığında bana göre İstanbul'daki en iyi kule olacak.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.
Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
|