Alıntı:
Orijinal metin etic tarafından gönderilmiş
Merhaba rtheme,
Otel odası olarak gerçekten çok rahat ve çok hoş bir mekan oluşturmuşsun fakat, jakuzinin lavabonun ve arka tarafta gördüğümü sandığım klozetinde yatak bölümüne dolaylı olarak açılması hoş bir fikir gibi gelmedi. En azından lavabo ve klozeti yatak bölümünden daha bir izole edebilseydin. Hem atıyorum 2 kişilik bir odada birisi jakuzi keyfi yaparken diğeri tuvalet ihtiyacını rahat karşılayabilmeli değil mi?
Bunun dışında Artlantis'te almış olduğunuz bu görseller gerçek anlamda başarılı görseller. Yani belki vray veya mentalray ile kıyaslanamaz ama bu görsellerinde benim gözümde mimari anlamda hoş bir etkileri var. Bende önceden Artlantis kullanan birisi olarak sizin kadar hakim olabilmeyi isterdim. Mesela kullandığınız Artlantis Studio 2.0 ın demosunu bende kullanmaya çalıştım ama bir türlü hakim olamadım. Malzeme atarken ve oluştururken özellikle zorlandım. Neyse bu vesileyle tebrik ediyor, projenizin hakettiği notu almasını temenni ediyorum.
Kolay gelsin 
|
Merhaba Etic,
Öncelikle eleştirin için teşekkür ederim. Standart otel odalarının (girişin hemen yanında ıslak hacimler ve devamında yatma bölümü) dışında farklı bir yaklaşımda bulunmak amacıyla böyle bir oda kurguladım. Eleştirilerinde haklısın, fakat alışılageldiği gibi mahrem sayılan kısımların tamamen birbirinde ayrıldığı, görsel ilişkilerinin tamamen kesildiği bir oda tasarımından zak durmaya çalıştım. Yine de bahsettiğin kısımlardaki doğrudan görsel ilişikiyi tamamen olmasa da sınırlandırmam gerekiyor sanırım.
Artlantis konusunda düşünceleriniz için de ayrıca teşekkürler. Artlantis, ortaya çıkış itibariyle hızlı render alma üzerine uzmanlaşmıştı. Bu yönüyle vray ve mentalray ile kulvarları farklılaşıyor. Fakat yeni versiyon ile birlikte hız yanında render kalitesinde de büyük ilerleme sağlandı. Fotogerçekçilik açısından giderek gelişen bir program Artlantis. İleride vray ve mentalraye yakın düzeyde kalite sağlanabilir..
Projem için ben de aynı şeyi umuyorum

Kolay gelsin..