O zaman daha detaylı anlatayım...
Aslında yazılım ile ilgili bir sorun yok çünkü yazılım orjinal. Revit yüklü makinalarda hep denedik, sonuç aynı. Bu problem Ufuk Bey'e de tarafımdan iletilmiş durumda yani sayısal grafik ile de bağlantı kurduk aslında.
Sorunu test edebilmek için pek çok kez başka dosyalarda deneme yaptım. Elimizdeki projeler büyük uygulama projeleri oldugu için böyle bir problem olabilir düşüncesiyle kısmi bir parça insert etmek suretiyle tekrar denedim. Sorun yok. Sorunsuz çalışıyor. Ama tüm plana geldiğimizde sistem çöküyor dosya açılmıyor.
Ancak, bizim burda projesini hazırladığımız binalar öncelikle tender projeler üzerinden çalışılıyor. Mesela bir projenin bir katının 13 adet 1/100 A0 paftadan oluştuğunu düşünürsek, altlık yaparak çizme yöntemini ve hatta çizdikten sonra tekrar açabilme sorunlarını ortadan kaldırmamız gerek. Donanımsal problem olması ihitmailini de düşünerek ekran kartı ve gücü daha farklı makinalarda da denedim ancak olmadı.
Demekki, orjinal koordinatlara yüklemek suretiyle, farklı farklı proje dosyalarıyla tek planı çalışmak durumundayız anladığım kadarıyla. Hep başka bir çözüm olabilir diye umut etmiştim...
Neyse, yine de çok teşekkürler.
Görüşmek üzere.