Tek Mesaj Görüntüle
Eski 17-04-2008, 08:28   #12
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 53
Alıntı:
Orijinal metin akinoktay44 tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
Önce böyle önemli bir çağdaş mimarı dinleme şansı sağladığınız için tabii ki teşekkür ederim. Ancak 19.00 da başlayacağı bildirilen konferans için salonda yerlerimizi aldığımızda, ELGİNKAN'ların hayat hikayesini perdeden sesli olarak memnuniyetle dinledikten sonra; hiçbir anons yapılmayıp,gecikme için hiçbir açıklama getirmeden sırf vakit doldurmak için aynı filmin tekrar gösterilmesi biryana; 19.20 de iyi aydınlatılmamış olan ispanyol merdivenlerinden düşmemeye gayret ederek inmeye çalışan Von Gerkan'ın, yanında eşlik eden hiçkimse olmadan salona girmesiyle "hah nihayet başlayacak" dedik. Ama bu defa da ECA'nın (?) Müdürü kürsüye davat edildi ve bizimle birlikte zavallı Von Gerkan da ECA' nın marifetleri konusundaki konferansı yaklaşık 20 dakika oturduğu yerden sabırla dinledi. Böylece 19.00 da başlayacak olan konferans saat 19.40 civarında başladı ve simultane tercüme için girişte kimlik karşılığında aldığımız kulaklıkların da görev yapmadığını öğrenmiş olduk. Çıkışta, "siz bunları dağıtımdan önce test ediyor musunuz?" soruma ; "siz bunun kanal ayarını yapmamışsınız" cevabını aldım. Velhasıl güzel ümitlerle gittiğim bir konferanstan lüzumsuz şeyler yaşayarak ayrıldım.
Aksayan birşeyler var, lutfen gelecek seferlerde birbirimize karşı daha ilgili ve daha saygılı olalım.
İyi niyet herzaman yeterli olmuyor.
Mesajınızın gecikme ile ilgili kısmı için yukarıdaki açıklamamı okuyabilirsiniz. Ayrıca buna benzer açıklamalar daha önceki Arkimeet Konferansları sonrasında da forumda yapılmıştı. Biraz araştırma yaparak bulabilirsiniz.

İkinci kısmı için teknik hizmet sağlayan kurumun söylediğinden farklı bir şey söylemeyeceğim size: Kanal ayarı yapmayıp -sormayıp- sonra da burada eleştiri getirmek için de olsa olsa yukarıdaki satırlarımı hatırlatabilirim size: Çok büyük haksızlık ediyorsunuz.

Alıntı:
Velhasıl güzel ümitlerle gittiğim bir konferanstan lüzumsuz şeyler yaşayarak ayrıldım.
"Güzel ümitlerle", hedeflerle Arkimeet Konferansları yapıyoruz. Türkiye mimarlık ortamı için iki numara büyük.

Konu kapatılmıştır.
Omer Yilmaz offline