Tek Mesaj Görüntüle
Eski 17-04-2008, 01:01   #213
eemr

arkitera nokta kom a girip insanlarin sayfaniza tik sayisi vermesi, arastirmalarinda sizlerden edindikleri bilgileri referans gostermesi, boyle bir hizmeti sunan kisilerce yeterli sayilmaliydi sanki di mi yoneticiler, ama madem daha fazla minnet gosterilmesini istiyorsunuz, parali yapin uyeligi, budur yani yukarida ki serzenislerin temeli diye dusunuyorum.
eger yolda gorursem omer beycigimi ve ayasofyami ve hatta digerlerini yanaklarindan opucem, cok da isterim, ama malesef her ne kadar tck nolarinizi bilme firsatim olsa da hala yapamiyorum bunu!? ee ne degisti o zaman?
zaten forumlarinizdaki absurd dayatmaci fikirleriniz dolayisiyla -turkcenin ozensiz kullaniminin cezalandirilmasi gibi [ belki ben turk bile degilim yabanci bir ogrenciyim catpat konusuyorum turkceyi?? belki dilbilgisi denen seye inanmiyorum?? ] ve omer yilmazlarin her turlu polemige girme potansiyelinden dolayi arkitera nokta komun sahip oldugunu sandigim ego problemi -evet arkitera nokta komu bir intentional sistem olarak goruyorum- sistikce sisiyor, ondan nefret ediyoruz diye uzuluyor. ama etmiyoruz uzulmeyin ondan. of ya ne duygusalsiniz. manasiz bir duzenleme. itiraf edin hadi parali uyelige gecsek nolur diye dusundunuz kesin bi yerlerde yoksa bu samimiyetimizi denemeler niye, kompleksiniz neden kaynakli?? ama nefret yok!! insan olarak eminim cok iyisinizdir herbiriniz arkiteranin sahipleri? gerci biraz rte yi andiriyor yaklasiminiz begenmiyen gider filan falan ama yine de..
eemr offline