Tek Mesaj Görüntüle
Eski 12-04-2008, 10:37   #16
THELION
Arkitera Üyesi

THELION'in Avatar'ı

THELION is on a distinguished road
Alıntı:
Orijinal metin 3.boyut tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
Thelion klasiği (: ...

Hocam yine çok estetik bir çalışma ve çok başarılı bir render. Tebrikler..

Ancak tasarım+render+çizim= 9 saat ...fiili olarak geçen zamandan mı bahsediyorsunuz yoksa arada çay molaları da dahil 9 saat mi? Bana göre bir rekor diyebilirim.

Ben içinden bar çıkan bölümü ve Fenerbahçe köşesini çok merak ettim doğrusu. Renderlar devam ediyorsa görmeyi çok isterdim

Birazda eserin hikayesini anlatabilirseniz çok sevinirim, kullanılan malzemeler nelerdir? Örneğin 2. resimdeki parlak siyah duvar kaplaması ve arasından yatayına uzanan (led mi?) ışılar nelerdir? çok merak ettim doğrusu. Yine aynı şekilde girintili çıkıntılı ahşap lambirinin cumbalarından fırlayan ışık hüzmeleri? Çok mu şey istedim acaba ..

Bir de bu mekan bana bir villanın bodrum katı gibi hissettirdi doğrumu acaba?

Render konusunda ise 2 renderdaki hoparlörün (kolon) kaplaması unutulmuş galiba, başka da bir şey diyemeyeceğim. Harika olmuş harika.

Sevgili 3.Boyut ;

Rölöve alınmış hazır Autocad dosyasını ve mekanın mevcut durumunun resimlerini aldığımda saat 12.00 civarıydı istenilenleri dinledim, mekanın bölümlemesini ve nesne yerleşimlerini 2boyut üzerinden 6 adet alternatif hazırlayarak sundum saat 2.00 de müşteriden çıktım ve ertesi gün
saat 13.00 de proje bitti tabi bu ara sürede toplamda proje üzerinde 9 saate yakın bir süre çalışabildim rendır dahil. Zaman darlığından elim sürçmüştür affola.

Artalanda kalan mekanları müşteride çok merak etti. O bölümlerinde çizimlerini hazırlıyorum umarım bittiğinde işin hikayesi ve diğer sorduğun cevaplarını da ayrıntılı yazacağım.

Teşekkür ederim.