|
Sayın Ayasofya,
Öncelikle şunu belirtmeliyim; kimlik no'su istenmesine karşı olduğum gibi bir varsayımla verilen cevap biraz fazla önyargı içeriyor. Kaldı ki "Arkitera Üyesi" olarak gözüktüğümden de numara verme işlemini kendi insiyatifimle yaptığım anlaşılabilir.
Bu önyargı dolayısıyla "saldırı" olarak gördüğünüz mesajıma karşılık (her daim üste çıkmaya çalışma politikası ile) iki kere "hafiye" yakıştırması yapmışsınız. Kendimi "neden kimlik no.su istiyorlar" diye yiyip bitirip bir araştırmaya girmedim; tamamen rastlantı sonucu; bir yerlerde gezinirken rastladığım bir mesajdı ve sorguladığım şey bu tutarsızlıktı; mesajınızın üzerinde durduğu gibi kimlik.no sunun istenip istenmemesi, verilip verilmemesi değil. 2 sene önce öyle düşünürken; daha sonra Kimlik no sunun orda burda zaten kayıt altında tutulması o numaranın gizliliğini yok etmiş yaklaşımınız ilginç geldi. Örnek verdiğiniz kurumlar "resmi" kurumlardır ve bireyle "doğrudan" ilişkiye girerler. Bu örneklerden artık Arkitera'da da isteyebiliriz mantığını anlayamadım.
Şahsınızla girilen ikilemlerdeki tavrınızı bildiğimden bu konuda başka bir şey söylemek istemiyorum ve bir sonraki mesajınızda "hafiye" gibi direkt şahsıma yönelik yakıştırmalar yapmamanızı umuyorum.
En son doetrem tarafından düzenlendi : 09-04-2008 16:27.
|