|
Burhan Bey,
Başkası dedi ben sadece ilettim diye küfür sıralamayı biliyorsunuz. Bundan da çok hoşnutsunuz bu kaçamak küfür yazma olayından.
AKP'li paranoyasına sahip olan sizlerin, "niçin bu dönem" dediğiniz şey 22 yıldır orada olanlara bir tepki olmasın sakın. Bizim arkamızda AKP varmış. Sizin arkanızda da TKP var mı diyelim biz de?
Açıkçası 22 yıldır Oda'nın yönetim kadrosunda işgal edenlerin, sizin gibi kraldan çok kralcı olanlardan bıktık. En azından ben bıktım.
Bu köhne bilişim altyapısı konusunda bilgisiz yönetimi istemiyoruz. Bir dahaki seçimde de AKP'li dersiniz bize. Bir kulp bulursunuz.
Sizin gibi başkasının küfürünü iletip "ben demedim" diyenlere biz "kişilik kaybı olan kişi" muamelesi yapıyoruz. Horozlukla çöplükle alakası yok. Her yerde hakettiğiniz aynı muameleyi görürsünüz.
Önce küfür etmemeyi ya da edilen küfürü aynen iletmemeyi öğrenin sonra bakarız AKP takınıtınıza. Çözmeye çalışırız. Umutsuz durumdasınız aslında. Bu yönetime karşı olan herkesin AKP'li olduğuna inanmışsınız ve asıl sizi piyon gibi kullananlara kul kölesiniz ama olsun yine de çalışırız. Bizi AKP'nin piyonu yaptınız acaba siz kimin piyonusunuz.
Bizi bir anda birinin adamı yapıyorsunuz da siz kimin adamısınız.
Özgür iradeniz mi var. Peki bizim neden yok. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz da bizim hakkımızda karar veriyorsunuz.
Özür dileme konusundaki ketum tutumunuz da ancak size yakışıyor. Aynen devam.
Bu kadar işte...
En son ayasofya tarafından düzenlendi : 09-04-2008 15:13.
|