Tek Mesaj Görüntüle
Eski 08-04-2008, 17:34   #201
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 55
Alıntı:
Orijinal metin BurhanGuvenkaya tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
"Sen de mi Brütüs" derler adama .. Kimlik numarası mı ? Neden ? ad/soyad anladım .. doğum tarihi anladım .. kimlik numaramızı neden vermek zorunda olduğumuzu cidden açıklamalısınız .. o numara ki ; trafik cezalarımız, vergilerimiz, kredi kullanım bilgilerimiz vb kısaca herşeyiniz o numara iken bu ısrarınız neden ? kim için ? ne için ? Hem çağır ..)) hem kimlik no iste .. önce seninkini rica edebilirmiyim sevgili admin ? İP lerden anlayabiliyor olmalısınız diye düşünüyorum iki kez üye olanları, veya sakıncalı olduğunu düşündüklerinizin farklı ad (nick) larla girdiklerini, bu ısrar neden ..!
Sayın Güvenkaya,
Sizi Mimarlığa Yol Açın kampanyasındaki garipliklerinizden iyi tanırız.

Boşverin ne işiniz var bu "AKP'li"* ortamda.

Size verecek herhangi bir cevabım olmadığı gibi Mimarlığa Yol Açın grubundan kamuoyu önünde özür dilemediğiniz sürece sizi yok sayacağımı da bilmenizi isterim.

*Bilmeyenler için not: Burhan Güvenkaya'nın da taraftarı olduğu ÇDTM - Çağdaş Demokrat Toplumcu Mimarlar, Mimarlar Odası İstanbul Şubesi 2008 seçimlerinde meslektaşlarına iftira atmaktan çekinmemiş, her türlü yalanı yüzsüzce söylemiştir.

AKP'li olarak sunulan Mimarlığa Yol Açın grubunun yönetim kurulu adayları Tülin Hadi ve Atilla Yücel ile destekçisi Abdi Güzer Ulusal Mimarlık Ödülleri'nin 2008 yılı jürisinde görevlerini yapılan tüm ahlaksızlıklara aldırış etmeksizin bir mimara yakışırcasına yerine getirmişlerdir.

Benim merak ettiğim ise Burhan Güvenkaya gibilerin mimarların yüzüne nasıl bakabildiğidir. Ve tabi ki AKP'li çamurunu atmaktan bir dakika bile çekinmedikleri bu ortamda nasıl buluduğu; bunu yapanların oldukça arsız olması gerektiği açık değil midir?
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.

En son Omer Yilmaz tarafından düzenlendi : 08-04-2008 19:52.
Omer Yilmaz offline