Alıntı:
Orijinal metin mute tarafından gönderilmiş
sayın nesriny,
istediğimi alıyomuyum almıyomuyum orası benimle alakalı kısım o konuda yorum yapmanıza gerek yok kanımca! sizede kolay gelsin başarılarınızın devamını dilerim.
|
Aşırı reaksiyon nedir bilir misiniz sayın mute ve de hangi durumlarda verildiğini?
Ben söyleyeyim, çalışmalarına istenilen nitelikte yorum yapmayan, sorgulayan mesajlar gönderen kişilere uygulanan davranış biçimidir, bu forum çerçevesinden bakarsak...
Çok da detaylı şeyler sormamıştım, nerede yapılıyor, yerleşim dokusu nasıldır, seçilen bu formla ne amaçlanmıştır, hangi verilere/kıstaslara dayanarak nasıl böyle bir dil tercih ettiniz vs.vs

...
Bunlar hakkında konuşmak için projenin bitmesi gerekmiyordu...
Tepeden inme demekle emek verilmeden çaba gösterilmeden yapılmış demedim, foruma sunuluş biçimi açısından dedim, nitekim sadece bir cepheydi gönderdiğiniz, nerde ne olduğu belli olmayan...
Alıntı:
|
ha, yok derseniz bu görselleştirme konu başlığı altında, ben 'render' yorumu bekliyorum diye, ala,
|
Son olarak zaten sizi kendimce muaf tutmuştum şayet görsel, BİÇİMSEL ve teknik açıdan yorum almanız amaçlanmakta idiyse...
Neyse, size de kolay gelsin, konuşulmuyor, soru sorulamıyor burda canım