Alıntı:
Orijinal metin yahyatu tarafından gönderilmiş
Tasarlanan ürünler üzerinde şlla bir farklılık oluşturmak uğruna gereksiz çizgiler meydana gelmiş. Umudunuzu kırmak istemiyorum. AMa bence daha çok inceleyip öyle tasarım yapmanızdır. Saygılarımla...
|
Teşekür ederim. Haklısınız..Gerçektende tasarımlarda biraz abartılı farklılık yaratma çabam var.. Çünkü ; aile yakınlarından küçük bir firmaya amatörce 6 tasarım yaparak 2007 İstanbul banyo fuarına katılmış,tüm diğer tasarımları da yakından görme ve izleme fırsatım olmuştu..Etrafıma baktığımda birkaç firmanın dışında sanki bütün dolaplar aynı izlenmi olmuştu bende..Tasarımlarım değişik olduğundan ilgi de görmüştü..Bu bana farklı tasarımlara devam etme cesaretini verdi..Farklı tasarımların kabul görmesi için çok daha incelikli çalışılması gerektiğinin farkındayım..Eleştirilerinizin bana çok olumlu katkıları oluyor..Henüz programı da tam performansla kullanamıyorum..Gelişmek ve geliştirmek için gayret ediyorum..Sizinle paylaştığım tüm tasarımlar için aynı hassasiyetinizi görmekten mutlu olurum.. Saygılar..