Yorumlarınız ve eleştirileriniz için size öncelikle teşekkürler. Ayrıca hazır söz açılmışken dönem başında program ile ilgili yardım talebinde bulunduğumda çok hızlı bir şekilde yanıt veren ve beni ofise davet ederek ilgilenen Ömer Kanıpak'a da teşekkür ediyorum.
İşverene karşı projemi savunmam gerekiyor şimdi de herhalde
Arkitera'nın ihtiyaçlarıyla çelişen eleştirileriniz için pek birşey söyleyemeyeceğim çünkü programda ana fikri bozmamaya çalışarak bazı değişiklikler(çoğunlukla çıkarmalar) yaptım. Sizin takdirinize kalmış bir durum yani
Tuvaletler ile ilgili eleştirinizi okuduğumda "acaba bir yanlışlık yaptım da sunumda asansörün yaslandığı duvarın şeffaf olduğunu mu gösterdim" diye endişelendim öncelikle. Fakat yeniden baktığımda böyle olmadığını gördüm. 1. katta sergi salonunun başladığı bölümden yani merdivenin uç tarafından görünmesi de beni pek rahatsız etmedi açıkçası. Kütüphane katında sadece görevlilerin kullanacağı bir oda ve odanın içinden geçilerek ulaşılan bir tuvalet var.
Kütüphanede ise galeri boşlukları zaten camla kaplı. Kütüphane iki bölümden oluştuğu için görevlinin iki yönü de en uygun şekilde görebilmesi ayrıca giriş ve çıkışlarda kontrolü sağlayabilmesi için galerilerden tekinin bir kısmı kapalı oldu.
Umarım cevaplarım işveren açısından tatminkar bulunur

Projeyi detaylı incelediğiniz için tekrar teşekkürler.