|
Umarım Apple batar da kurtuluruz....
Yok ben anlamıyorum, bende de Fujitsu Siemens bi lap top var 2 sene oldu. Cok memnunum bütün kitabımı, Gnomon DVD'lerimi hatta bazen max işlerimi bile orda yapıyorum. Sizin sorununuz nedir ben anlayamıyorum.
"Over design" bir mal kullanmak, gereksiz yere görüntüye para ödemek cok mu hoşunuza gidiyor? Artısı nedir anlamıyorum, aynı hard disk, aynı işlemci...
Okulda bir sınıf dolusu MAC var, kimse memnun değil. Çünkü görüntüde şık olabilirler ama iş yapmaya gelince verimsiz. MAC'ler çökmüyor mu? Onlar da çöküyor, kitlenmiyor mu? Kitleniyor. MAC virüsü yok mu? Var... Yok ben sizi hiç anlamıyorum gerçekten.
Ajanslarda vardır MAC'lerle birbirlerine hava atma olayı. Kendilerini çok elit ve özel gösterebilmek için imajlarının bir parçası olarak yanlarında mümkün olan en pahalısından MAC lap top taşırlar. Bana çok komik geliyor. Bilgisayar diyince benim aklıma iş yapma aleti geliyor. Tasarım yapmak için fonksiyondan ödün vermiş bir bilgisayar ne işe yarar ki.
Bir bakıma MAX ve MAYA kavgasına benzer. "Baaak bu iş MAYA ile yapıldı mükemmel program..." "Aaaaa bu MAX' le mi yapıldı inanmıyorum MAX böyle şeyleri yapabiliyor mu? Yine de bence en iyisi MAYA..." Öffff küle dönüş orada sen hemen....
Kurarsın XP 'yi mis gibi...
En son Çetin Tüker tarafından düzenlendi : 28-03-2008 17:48
|