Tek Mesaj Görüntüle
Eski 18-03-2008, 11:44   #2
Ali Emrah ÜNLÜ
Arkitera Üyesi

Soruların hepsinin cevabını ne yazık ki biliyorum- Sorun bildiğim cevapların beni korkutması ve Balat için sonucun iyi olup olmayacağından duyduğum endişe ile ilgilidir. Yenileme alanları koordinatörlüğünü üstlenen sevgili meslektaşımızdan en azından küçük bir yanıt beklerdim- Bu soruları kendine ve bu proje içinde yer alanlara sormasını iletmesini beklerdim- Hala umutluyum ama şeffaflık konusunda değil- Projeler şu an koruma kurulunda- SEMTlilerin hiçbirisinin projeler ile ilgili bilgisi yok- Kendi mülkleri ile ilgili kararlar alınıyor ama henüz kendilerine haber verilme ihtiyacı hissedilmemiş- Bu proje bu haliyle nasıl TOPLUM yararına olabilir- Mal sahiplerine bile haber verilmeden hazırlanan bir projeyi kim nasıl savunabilir- Mimarlık platformlarında 5366 sayılı kanun iptal edilmelidir nidaları yükselirken bir yandan da projeler kurulda incelenmekte. Umut ederim Kurulda yer alan sevgili hocalarımız KORUMA'nın sadece cepheleri tutarak olamayacağını proje müellifi meslektaşlarımıza hatırlatır ve bu meslektaşlarımız da bu binaların iç mekanlarındaki güzelliklerin tamamen yok edilmesine izin vermezler.
Koruma Konusunda Duyarlı Meslektaşlarımızın dikkatini bir kez daha çekebilme ümidiyle..

ALİ EMRAH ÜNLÜ
rest.y.mimar (İTÜ)
Ali Emrah ÜNLÜ offline   Alıntı Yaparak Yanıtla