Tek Mesaj Görüntüle
Eski 15-03-2008, 18:21   #39
RedRapsody
Arkitera Üyesi

RedRapsody'in Avatar'ı

Sözkonusu edilen ofisten bir arkadaşın bana cevap niteliğindeki yazısı.

sanırım bu arkiterada sürekli bizimle ilgili bişeyler yazan kişi sensin,ben Alper Aksoy,kendi kendine söylemlere girmişin,yaptıgımız işlere gölge düşürmeye çalışıyosun,hadi işleri geçtim yaptıgımız işlerin yöntemine konuşuyosun,bugün resmi kurumlarda projenin ihale edilmesi komedisini tartışmıyosun bunun komik bişey oldugunu bilmiyosun sanırım çok konuşmaktan araştırmaya vaktin olmuyor,bugün yeteneğin ihale edildiği bir dünyada yaşadığıyın farkında diilsin sanırım,bir mal alımı ihalesi gibi en düşük ücreti verene proje yaplan bi türkiyede yaşadığını farket,ayda yaşayarak biyere varamazsın,diğer taraftan bizim aldığımız ve çizdiğimiz projelerin hiçbiri sipariş proje değildir,bizimle birlikte 5 grup bu projelere talip olmuştur,bunların bir kısmı yabancı mimarlardır,özellikle stad projesi yabancı mimarlar tarafından istenmiştir,fakat içlerinden bizim proje seçilmiştir,bizim stad projemiz ingiltere ve amerikalı bir kısım mimar ve yatırımcı tarafından büyük beğeni toplamıştır,ya onlar mimarlıktan anlamıyo senin seviyende deiller yada sen uzaydasın ordan mektup atıyosun,ayrıca biz yalnız resmi kurumlara iş yapmıyoruz,bizim çizgimizi begenmeyebilirsin,istediğini söylemekte özgürsün,fakat işin içine imalı sözler katmak tamamen saldırmak insanlık dışıdır,inşallah sende bigün bir bina yaparsında biz de yorumlarız,ayrıca şu anda katıldığımız yarışmala var,olur veya olmaz,kale içinde yarışmaya bekliyoruz demişiniz,dosyayı aldık,zaman bulursak biz de katılcas,projelerimizin kalitesinden bahsetmişiniz,o kadar kaliteli işler yapıyosan ögrette kaliteli nasıl proje çizilir görelim,bu söylediklerimi aynen arkitera da yayınlamanı istiyorum,benim msj yazmam için 50 msj gerekiyomuş,ona vaktim yok,senin boş vaktin bence fazla uzaktan insanların emeklerine saldırmayı vazife edinmişin,bu yazı mı arkitera da yayınla gerçekten senin iyi bişey yapmak istediğini düşünüyüm,cvp hakkımı kullandığımı göster bu cvp geldi de............bekliycem,arkitera ya yazınca bana haber verde okiyim......

En son RedRapsody tarafından düzenlendi : 15-03-2008 19:12.
RedRapsody offline   Alıntı Yaparak Yanıtla