Tek Mesaj Görüntüle
Eski 15-03-2008, 18:15   #6
RedRapsody
Arkitera Üyesi

RedRapsody'in Avatar'ı

Burada bana cevap vermek isteyen fakat üyelik problemi yaşayan ofisten bir arkadaşın cevabını yapıştırdım.

Alıntı:
sanırım bu arkiterada sürekli bizimle ilgili bir şeyler yazan kişi sensin, ben Alper Aksoy, kendi kendine söylemlere girmişsin, yaptığımız işlere gölge düşürmeye çalışıyorsun, haydi, işleri geçtim yaptığımız işlerin yöntemine konuşuyorsun, bugün resmi kurumlarda projenin ihale edilmesi komedisini tartışmıyorsun bunun komik bir şey olduğunu bilmiyorsun sanırım çok konuşmaktan araştırmaya vaktin olmuyor, bugün yeteneğin ihale edildiği bir dünyada yaşadığının farkında değilsin sanırım, bir mal alımı ihalesi gibi en düşük ücreti verene proje yapılan bir Türkiye'de yaşadığını farket, ayda yaşayarak bir yere varamazsın, diğer taraftan bizim aldığımız ve çizdiğimiz projelerin hiçbiri sipariş proje değildir, bizimle birlikte 5 grup bu projelere talip olmuştur, bunların bir kısmı yabancı mimarlardır, özellikle stad projesi yabancı mimarlar tarafından istenmiştir, fakat içlerinden bizim proje seçilmiştir, bizim stad projemiz İngiliz ve Amerikalı bir kısım mimar ve yatırımcı tarafından büyük beğeni toplamıştır, ya onlar mimarlıktan anlamıyor senin seviyende değiller ya da sen uzaydasın, oradan mektup atıyorsun, ayrıca biz yalnız resmi kurumlara iş yapmıyoruz, bizim çizgimizi beğenmeyebilirsin, istediğini söylemekte özgürsün, fakat işin içine imalı sözler katmak, tamamen saldırmak insanlık dışıdır, inşallah sen de birgün bir bina yaparsın da biz de yorumlarız, ayrıca şu anda katıldığımız yarışmalar var, olur veya olmaz, kale içinde yarışmaya bekliyoruz demişsiniz, dosyayı aldık, zaman bulursak biz de katılacağız, projelerimizin kalitesinden bahsetmişsiniz, o kadar kaliteli işler yapıyorsan ögrette kaliteli nasıl proje çizilir görelim, bu söylediklerimi aynen Arkitera'da yayınlamanı istiyorum, benim mesaj yazmam için 50 mesaj gerekiyormuş, ona vaktim yok, senin boş vaktin bence fazla, uzaktan insanların emeklerine saldırmayı vazife edinmişsin, bu yazı mı Arkitera'da yayınla, gerçekten senin iyi birşey yapmak istediğini düşüneyim, cevap hakkımı kullandığımı göster, bu cevap geldi de............bekleyeceğim, Arkitera'ya yazınca bana haber ver de okuyayım
......

En son lumina tarafından düzenlendi : 15-03-2008 21:31.
RedRapsody offline   Alıntı Yaparak Yanıtla