Tek Mesaj Görüntüle
Eski 14-03-2008, 13:41   #12
yahyatu
Arkitera Üyesi

yahyatu'in Avatar'ı

İstanbul
yahyatu is on a distinguished road
Merhaba Also...

Render açısından çok fazla yorum yapamam bunun nedenide zaten bu düzeyde render alamamış olmamdır. Zaten çetin tuker ve thelion bu konuda gerekli yorumları yapmıştır. Ben biraz fonksiyonellik ve detay kısımlarıyla alakalı fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Dof efekt kısmı ciddi açıdan iyi olmuş nedenide arkada eyr alan orta kısmında fırın olan dolap kısmını bu şekilde anlayamıyoruz. Zaten anlayamamız daha iyi olmuş o kısım daha net olsaydı orta kısmı fırın olan ve etrafında birbirinin aynısı kopya olan dolapları görmüş olurduk yani bu hali bundan dolayı daha uygun olmuş:-)... Tasarım ufkunuza karışmak istemem. Ama şu bi gerçekki tasarım havuzunda ya da hayal dünyasında yüzerek çok mantıklı tasarımlar yapılamayabilir. Tasarımın en önemli amaclarından biri zaten üretilebilirlik olmalıdır. Bu mümkün değilse yaptığınız tasarım sadece hayalde kalacaktır. Ürün detayına inmeden bu fikrimi açıklamak istedim. Herkes zemine uygun olmamış desede geçen çalışmanızda olduğu gibi yine çok hoşuma gitti:-)Saygılarımla başarılar dilerim.