Tek Mesaj Görüntüle
Eski 09-03-2008, 22:42   #111
ayasofya
Yönetici

ayasofya'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 16
Alıntı:
Orijinal metin eemr tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
sevgili yoneticiler, bence ceza olarak parali yapin arkitera.com olusumunu. hem de [tek satırlık " görmeiyoruuuummmm, acil lazım, ödev, hemen bulmalıyım, bulamadım, başka yerden buldum, yazıklar olsun, ben size güvenmiyorum bilgilerimi vermem" gibi mesajlar] atanlarin kimliklerini bir sekilde bulup -tc kimlik no'sunu verenlerin isi kolay zaten- onlarin o parali sisteme girislerini de engelleyin ki dosta dusmana ders olsun. mimarlik ortamina getirdiginiz ne kadar da onemli rantci anlayis icin size minnetariz, en dogal hakkiniz yarattiginiz bu degerden aslan payini almak pek tabii. sahip oldugunuz guce saygi duyuyor, sadece mimarlik degil, her alanda bizdenolmayanilincedelim mantalitesini yerlestirmenizi heyecanla bekliyoruz. en dogrusunu siz bilirsiniz, sizi elestirenler de gobeklerini kasiyan adamlar. ve kadinlar.
Şizofreninin ne gibi bir hali sizinki bilmem ama durumunuz vahim.
Ben ruh sağlığı uzmanı eğilim ama ortada durum. Böyle bir saldırını ve nefretin sebebi nedir acaba.

Nedir? Gerçekten.

Arkitera size ne yaptı da bu kadar sinirli hırçın ve haddinizi aşan sataşmalarda bulunuyorsunuz. Size ne gibi bir kötülük yapılmış ki bu kin nefret neden?

Sanki daha iyi hizmet sunan hem de para almayan (ki talep edilmiyor siz gaipten uyduruyorsunuz. Sonra da para istenmiş gibi ciyaklıyorsunuz) bir merkez buldunuz da onunla Arkiv'i karşılaştırıyorsunuz. Sonra bu gücü kullanılmış diye garip paronaya halleri.

Değişik.

Size hemen Arkitera'yı ve verdiği hizmetleri terketmeyi, Atkitera gibi Mimarlık Merkezi yerine başka merkezlerin hiç bir şey istemeyen mutluluk dolu yuvasına atlamanızı, bu garip nefret kusan psişik hallerinizi ve para istenmediği halde bir anda para delisi hale getirdiğiniz yerlerden hemen kaçıp kurtulmanızı hem de arkanıza bakmadan koşarak terketmenizi, Arkitera'nın herhangi bir hizmetini almamanızı ya da aktivitesine katılmamanızı öneriyorum.

Çünkü Arkitera iyi kötü ne yapsa nefret kusacak, altında bir şey arayacak ve kötülük yapıldığını beyan edeceksiniz.

Nefret ediyorsunuz belli ki. Madem o kadar kötü görüyorsunuz neden hala zorla bu forumda yazı yazıyorsunuz. Sizi tutan mı var. Bu asılsız nefretinizi kusun diye size karşılıksız hizmet etmesi zorunlu olan birileri etmedi diye yırtınmanızı haklı gösteren mi var.

Hemen kaçıp kurtulursanız, o yüksek adalet olgusuna sahip beyniniz, böylece rahatlayacak ve size ne kötülüğü dokunmuşsa, size ne gibi hizmet taahhüdünde bulunmuşsa artık onu alamadığınız için yerin dibine soktuğunuz bu oluşumunun forumunda yazma eziyetinden kurtulmuş olacaksınız.

Hala bu şekilde safsatalarla kendinizi tatmin etmeye devam ederseniz ne gibi bir ulvi amaçla bu mozaşistliği tercih ettiğinizi tüm forumca daha da merka edeceğiz.

Yazık yahu size.

Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler?

Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler

TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ
ayasofya offline   Alıntı Yaparak Yanıtla