Tek Mesaj Görüntüle
Eski 28-02-2008, 16:53   #52
isdensim
Forum Üyesi

isdensim'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 9
"....bir STK gibi çalışmalarını sürdürmektedir", basit ve naif bir tanımdır. Bunun iki nedeni vardır,
yukarıda yazdığınız Türkiye mimarlık ortamının ihtiyaçlarını nasıl belirliyorsunuz?
İmkanların planlanmasına nasıl karar veriyorsunuz?
sorularının cevabı verilmemiştir.

Eğer STK şeklinde çalışıyorsanız Türkiye Mimarlık ortamının ihtiyaçlarının belirlenmesinde ve eldeki imkanların etkin kullanılmasında TC kimlik numarası ile kayıtlı üyeleriniz söz hakkı, seçim hakkı ve oy hakkı isteyeceklerdir.
Bunları vermediğiniz sürecede "STK gibi çalışır" demeye devam edeceksiniz.
TC kimlik numarası ile kayıtlı üyelerin demokratik hakları neler olacaktır?
Bu hakları verecek misiniz? Forum üyelikleri yada ücretsiz dergi üyelikleri demokratik haklar arasında değildir.
Kaldıki yukarıda kopyaladığınız kısa metin bir kurumun hedefleri için bile kapsamsız kapalı kısa bir metindir. Türkiye mimarlık ortamının gereksinimlerini net olarak daha kapsamlı, çözüm ve hedef odaklı yazmıyorsunuz. Ben bunu sorguluyorum. İlk mesajımdan bu yana farklı bir şey sormadım. Eksik cevap veriyorsunuz. Mimarlar odasının bir ajanı mısınız sorusu maksatsız ve yanlı gelmektedir. Mimarlar odası neden bir site için bir ajan tutsun bunu da açıklayın. Siz açıkladıkça forumunuz nitelikleşecektir, açıklayamıyorsanız neden açıklayamadığınızı söylersiniz.
Beni ve kullanıcı adımı bu şekilde keşke suçlamasaydınız.
isdensim offline   Alıntı Yaparak Yanıtla