Sevgili ayasofya,
Ben bu projeyi yaparken müşteri böyle istedi bende yaptım diye bi savunmada bulunmadım.Bunun arkasınada sığınmadım.Daha önce gönderdiğim projelerde buna dahil.Mimarlık değil,katliamdır,süs cinayettir bu tarz yaklaşımlar bir kültürün yaşam tarzı, zevkleri...Sizin için bu ne kadar yanlış olsada..Benden eskişehirdeki eto yarışması için yaptığım tasarımla suriyeye yaptığım tasarıma aynı açıdan bakmamı bekleyemezsiniz.Bu tarz yaklaşımları olan mimarlar vardır ben buna saygı duyarım.
Tasarım yaparken bi çok şeyi düşünmek ve ona göre yorumlamak zorunda olduğumu düşünüyorum.Bunların neler olduğunu nelerin tasarımı etkilediğini hepimiz çok iyi biliriz.ARCHITURK'un baktığı gibi bakabilirseniz eğer projede bunların kopyacılığını yapmak yerine bunlara atıfta bulunmak olarak algılabilirsiniz(Her objenin düz hatlar olarak düşünülmesi gibi)
Sizin için bu projenin bu foruma girmesi hata(ama şu ana kadar sadece sizin için).Müşteri böyle istedi, bende bunu böyle yaptım, alın forumdaki arkadaşlar buna bi bakın.Beğenirseniz ben yaptım,beğenmezseniz müşteri istedi .Süs cinayettir.Mimarlık yok mimarlık okunmuyor,çok karışık,çok kötü, bu kadar kötü bir tasarım olamaz.Bu tarz eleştiriler beni rahatsız etmiyor.Etmediği için foruma projelerimi gönderiyorum.Sizin forumdan sakladığım dediğiniz eto yarışması için yaptığım projede galeride yarışmalar bölümünde.Bu bölüme göndermek bende isterdim ama orada böyle bi başlık olduğu için oraya gönderdim.
Bütün arkadaşlara eleştirileri ve beğenileri için teşekkürler.