Tek Mesaj Görüntüle
Eski 25-02-2008, 22:50   #10
ayasofya
Yönetici

ayasofya'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 17
Sayın E.D. Mimarlık,

Önceki işlerinizi de biliyoruz. Yapı hakkında bir şey bilmemiz imkansız ama neyin süslü olup neyin sülü olmadığını sizden iyi bildiğimiz muhakkak ki bu bina süslü değil diye anlam çıkartıyorsunuz.

"Süs cinayettir" diyenler de olmuştur. Ben o kadar sert düşünmüyorum ama binanın içinde ne olduğunu (plan filan vermemişsiniz) biz nereden bilebiliriz ki "Biliyormuş gibi konuşuyorsunuz" diyorsunuz.

Açıkçası o yelpazeler bana sorarsanız çok çirkin. Manası yok.
Hah müşteriniz beğenir yaptırır. Onun bileceği iş. Parasını verir yaptırır. Ama benim görüşüm budur.
Gereksiz.

Yine tekrarlayacağım. "Ne biliyorsun ki çirkin diyorsun" diyecekseniz neden foruma koydunuz. Beğenen de var forumda. Güzel. Beğensinler.

Benim zevkim budur. Ama bilmiyorsunuz demek biraz abes bence. "Beğenmiyorsunuz" diye cevap olunca şaşırıyorum. Genel olarak benim mimari görüşüme uymuyor. Uyanlar ve çok beğendiklerim de vardır. Yani hemen "ukala" bir şey beğenmez damgası yemeyeyim.

Verilen bilgiye göre benim referans çerçeveme göre bu bir otel ve çok süslü püslü.

Bizi bilgisizlikle itham etmeden önce hür irademizin olduğunu ve beğenip beğenmemekte serbest olduğumuzu, bu serbestliği bilmem kaç kişinin ciddi olarak takip ettiği bir foruma medeni cesaret gösterek çalışma koymanızla sizin bize verdiğinizi hatırlatırım.

Teşekkürler.

Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler?

Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler

TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ
ayasofya offline   Alıntı Yaparak Yanıtla