|
Sözüm genel olarak yöneticileredir, vasati bir kişi üzerine alınmasın efendim.
Günün birinde Kara Oğlan Ecevit mecliste bir kamu kurumunda uygunsuz giyime sahip bir bayan millet vekilini
işaret ederek. Ortamın olanca gerginliği ve bağrışmasına rağmen, Lütfen hanfendiye çıkışta yardımcı olunuz, gibi bir söz etmiştir. Buna efendiler uslup denir, uslup bilmeyene de siz nedenir daha iyi bilirsiniz ki, siz tekrarlayıp duruyorsunuz.
Şunu düşünün,
Kişileri mimarlık odası ve TC kimlik numarası ile kayıt ettiniz.
Sonra sizin beğenmediğiniz şekil ve düşüncede olanları, diyelim oldu,
sizi sert şekilde eleştiren kullanıcıların üyeliklerini nasıl iptal edecek ve
onları arkitera dışında tutacaksınız? Böyle bir şey olabilir mi? Yanlış türkçe kullanıyor diye bir kişiyi tercihinden dolayı üyeliğini iptal edeceksiniz. Bu ülkenin okur yazar oranlığı hakkında bazen düşünmüyor değilim.
Bu faşizme yol açar diyorum siz de deneyin görün.
Ayrıca siz bireyleri takip etmek, nitelikli forum sayfası oluşturmak adına kullanıcıların gerçek bir birey olarak katılınmasını istiyorsunuz,
bunun yolu paralı üyelikten geçer diyorum yada karşılığında bir para önerirsiniz, siz benzer şekilde dergi üyeliği veriyorsunuz. Bu şekilde elde edeceğiniz bilgi Arkitera için fazla bilgidir diyorum, çünkü kişilerin bilgisine sahip oluyorsunuz, bu sizin en doğal hakkınız değildir, diyorum. Cevap olarak siz ne diyorsunuz?
Beni önemsemeyin, dikkate almayın ama bu sorunlar ben olmasamda var olacaktır,
Siz kullanıcıyı TC kimlik numarası ile aldıktan sonra her hangi bir kullanıcıya oradan terbiyesiz diyebilecek misiniz? Uslupsuzluk kendini bilmezlik budur kelli felli adamlar için. Dahası diyebileceksiniz hatta kedi karikatürü cizenleri mahkemeye verebileceksiniz size hakaret etti diye. Budur faşizm.
Yöneticiler ile her hangi bir nedenle tartışmaya giren birini içeriği nasıl ve ne şekilde olursa olsun
kim, nasıl üyelik iptal etme kararı verecek? Siz TC kimlik numarası ile var olan birinin üyeliğini herhangi bir nedenle iptal edip foruma bir yere şuraya giremez diyeceksiniz, böyle bir şey yine olmaz, olmamalı.
Kaldıki konu üyelik iptali değildir,
Size durumu anlatmakta ve kimsiniz demekteyim, her hangi bir hakaret içeren bir sözüm yok varsa da yok. Yaptığınızın yapılandırma değişikliğine gidilmesi gereken bir kural olduğunu düşünüyorum. Nedenleri ile en başta yazdım.
Medya sahibisiniz ve burayı yönetiyorsunuz. Türkiyede var olan manipülasyonlardan sonra elbette ben her medya için kimsin kardeşim, neyi neden yapıyorsun derim. Bana ne veriyorsun, hedeflerin nelerdir derim. Sende cevap vermek zorundasın medya olarak ama Türkiye de medya patronları banka sahibi bile oldular dimi.
bu düşüncelerimi açıklamak soru sormak en doğal hakkım, siz ordan isterseniz hayır yok öyle bir şey diyebilirsiniz, yalanlarsınız ama demediğiniz yerde uslup başlar.
Bu Türkiye'de geçerli olmayan sorulardır dimi? Medyanın niteliği nasıl olması gerektiği bellidir.
13. cevabından sonra Ömer yılmaz "konuyu uzatmayın demiş", daha öncesinde ".... okadar" ve "her kezi potansiyel itirazeder görüyorum" demiş. Bu nasıl demokratik tartışma ortamıdır.
Bana oradan git üyeliğini iptal et diyorsunuz, bu gelen despotizmin sesidir.
Ve siz istediğiniz kadar tartışmayı kendi uslubunuz içinde uzatın, benim için bir öğretim üyesi olduğunu söyleyen birinin uslupsuz tavrı aklımda kalacaktır. Orada daha akıllı bir insanın vereceği cevapları vermiyor, yönetici olarak kişileştirilmiş cevap yetiştirme yeri olarak kullanıyorsunuz. Ki hala Arkitera olarak sizi eleştirmekteyim efendiler, yanlış karakterde kişiler yönetici konumundadır. Kişi ve muhattab olarak burada yazan insanlar değildir. Burada uslupsuzca yazan sizler arkitera imgesi oluşturuyorsunuz. Kaldı ki benim zarar vermek gibi bir amacım yok.
Burada uslupsuzca yazan sizler arkitera imgesi oluşturuyorsunuz.
İşinizi ciddiye alın derken, bana üyeliğini iptal et diyeceğine sen üyeliğimi iptal et, görevin eğer buysa, diyorum.
isterseniz TC kimlik numaramla önce kayıt olayım sonra atarsınız.
ama olmadı mimarlar odası numaramla kayıt olup o zaman durumu değerlendirirsiz.
kendi tartışmamdan değil 1 yıldır izlediğim sizden
arkitera yöneticisi olma durumu dışında bire bir kişi olarak uslup bilmezlerdensiniz. Forum yöneticisi olarak sizi oraya atadığı için arkitera'ya kızmakta ve eleştirmekteyim. Eğer burada muhatabım olanlar "biziz arkitera" diyorlarsa, uslup bilmez şekilde iletişim kuruyorsunuz, bulunduğunuz yöneticiliğe aklı başında, bilgili iletişimciler koyun derim. Kanımca forum yöneticiliği 4 yıl iletişim okuyup konu üzerinde düşünen ve kişisel beceriye sahip insanların konusudur.
Tabikide daha çok dikkat etmeniz gereken cümleleri 5 yaşındaki bir çocuğa anlatır gibi altını çiziyorum, siz içlerinden istediğinizi cımbızla çekebilirsiniz.
En son isdensim tarafından düzenlendi : 24-02-2008 23:27.
|